Χωρίς τον Χουάνγκ στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί τελικά ο Ολυμπιακός τη Σλόβαν Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα τους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομοσπονδία της Ρωσίας δεν έστειλε εντέλει εγκαίρως τα χαρτιά του Νοτιοκορεάτη μέσου (έπαιξε την τελευταία διετία στη Ρούμπιν Καζάν) κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το όνομά του νεαποκτηθέντα άσου τους απ’ την ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με τους Σλοβάκους. Σε αυτή, πάντως, συμπεριλήφθηκαν οι Άβιλα και Μπα.

Το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα σηματοδοτήσει κι επίσημα την… έναρξη της «εποχής» του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκρισή του στα πλέι οφ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αν τα καταφέρει και περάσει στα πλέι οφ, το πιθανότερο είναι πως εκεί θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ στην πρώτη τους συνάντηση στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.