H Bάσια Κωσταρά ζει στα ελληνικά νησιά την (καλύτερη) ζωή της και ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με φόντο τα νερά της θάλασσας, άλλες φορές ποζάροντας με vibes Brigitte Bardot, κι άλλες ψεκάζοντας πάνω της μερικές σταγόνες από το άρωμά της, το οποίο, για να έρθουμε στο θέμα μας, έχουμε μυρίσει και εγκρίνουμε.

Η σχεδιάστρια, λοιπόν, σε ένα reel που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει πως φορά ένα άρωμα με την υπογραφή του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου αρωμάτων «Κilian Paris», που έχει πάρει το όνομά του από το ονοματεπώνυμό του ιδίου, ο οποίος oνομάζεται Kilian Hennessy. Ο οίκος Kilian είναι ένας από τους πιο πολυτελείς οίκους αρωματοποιΐας.

Το συγκεκριμένο άρωμα ανήκει στο limited edition Narcotics Discovery Set του οίκου Kilian Paris, ο οποίος συγκεντρώνει τέσσερα από τα best seller floral αρώματα της πολυτελούς συλλογής του. Τα τέσσερα αρώματα που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο σετ είναι τα: «Good girl gone Bad», «Love, don’t be shy», «Can’t stop loving You» και «Rolling in Love». Η Βάσια Κωσταρά φαίνεται να προτιμά το «Rolling in Love» στο βίντεο.

Το «Rolling In Love» Eau De Parfum By Kilian είναι ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος, που γίνεται ένα με το δέρμα. Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες, που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS.

Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Pascal Gaurin, ο Kilian Hennessy πήρε μια εντελώς νέα κατεύθυνση με αυτή τη δημιουργία, διαφοροποιώντας το οσφρητικό του στυλ. Το «Rolling in love» είναι πολύ πιο άμεσο και λιγότερο πολύπλευρο από τα προηγούμενα αρώματά του – σχεδόν “μονοχρωματικό” στη στοχευμένη αναπαράσταση ενός μόνο συναισθήματος. Πράγματι, η πρόθεσή του ήταν να κάνει το «Rolling in love» ένα “λευκό” άρωμα, συνδυάζοντας διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk. Mπορείτε να βρείτε το «Rolling in love» σε μικρό μέγεθος μαζί με τα υπόλοιπα τρία αρώματα του οίκου ή μόνο του.

Kilian Paris The Narcotics Discovery Set Limited Edition 205€