«Κλειστό» και «παράξενο» άνθρωπο χωρίς ιδιαίτερες επαφές και συναναστροφές χαρακτηρίζουν τον 40χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε για περίπου 5 χρόνια την 9χρονη σήμερα κόρη του στη Σπάρτη, οι συνάδελφοί του σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lakonikos.gr, η ανήλικη υποστήριξη πως ο πατέρας της την απειλούσε να μην μαρτυρήσει τις πράξεις του γιατί ο ίδιος θα κατέληγε στη φυλακή. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε το παιδί τόσο στην περιοχή της Φάριδος που έμενε τα τελευταία χρόνια όσο και στη Δυτική Αττική όπου διέμεναν παλιότερα.

Ο 40χρονος προερχόμενος από το Μενίδι, είχε εγκατασταθεί προ διετίας στη Φάριδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και την εν διαστάσει σύζυγό του, που διέμεναν στο Ξηροκάμπι. Μαζί της είχε αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

Μετά τις καταγγελίες οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, συνέλαβαν τον 40χρονο που κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων. Την Παρασκευή πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης όπου οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέως και Ανακριτή. Εκεί ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για το πρωί της Δευτέρας, ενώ του ορίστηκε συνήγορος από τη Σπάρτη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 40χρονος φέρεται να είχε καταγεγραμμένες τις φρικιαστικές πράξεις σε βάρος της κόρης του στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος ως παιδοβιαστής μεταφέρθηκε, φορώντας μάλιστα αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης και ύστερα από 1,5 ώρα έλαβε προθεσμία. Κατά την έξοδο του κατηγορούμενο από το Δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρωμένοι πολίτες τον γιούχαραν και τον αποδοκίμασαν, με την αστυνομία να αποτρέπει το λιντσάρισμά του.