Το καλοκαίρι είναι η σεζόν των γάμων και των βαπτίσεων και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε καλεσμένοι σε ένα ή και περισσότερα τέτοια μυστήρια. Κάπως έτσι και η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε σε έναν γάμο φίλων της και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μέχρι πριν λίγα χρόνια τα καλοκαίρια μετρούσαμε πόσα παγωτά τρώγαμε. Τώρα μετράμε σε πόσους γάμους φίλων μας πάμε…».

H τηλεπαρουσιάστρια, λοιπόν, βρέθηκε σε έναν γάμο φίλων της μαζί με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Κοβαίου, και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κόκκινο σατέν μίνι κρουαζέ φόρεμα με τρουά καρ μανίκι και την υπογραφή του ελληνικού σχεδιαστικού διδύμου ΜΙ-RO, δηλαδή των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη. Η κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου συνδύασε το κόκκινο φουστάνι με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι, που έδεναν στον αστράγαλο, και embellished τσάντα.

Τα κρουαζέ φορέματα κολακεύουν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, καθώς αγκαλιάζουν τις καμπύλες και ήταν μια πολύ σωστή επιλογή για την τηλεπαρουσιάστρια που απέδειξε, φορώντας την επώνυμη δημιουργία, πως η υψηλή ραπτική δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες με λίγα κιλά αλλά και στις plus size. To μόνο που χρειάζεστε για να επιλέξετε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα είναι η αυτοπεποίθησή σας.