Είχα δει αρκετά βίντεο στο TikTok σχετικά με το ταϋλανδέζικο μασάζ κεφαλής το οποίο γίνεται σε λουτήρα, αλλά, παρόλο που επισκέπτομαι πολύ συχνά spa σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έτυχε να το δοκιμάσω. Όσες κριτικές είδα στα social media, από ανθρώπους που το απόλαυσαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, ήταν αποθεωτικές, γι’ αυτό και ενθουσιάζομαι τώρα που βλέπω ότι αυτή η τόσο δημοφιλής τεχνική αρχίζει σιγά σιγά να εφαρμόζεται σε διάφορους χώρους περιποίησης και στην Ελλάδα.

Τι είναι το Thai Head Spa

Θυμίζει αρκετά το μασάζ που μας κάνουν στον λουτήρα των κομμωτηρίων, αλλά είναι πολύ πιο εξειδικευμένο, διαρκεί περισσότερη ώρα και εκτείνεται στον αυχένα και σε άλλα μέρη του σώματος. Οι Ασιάτες έχουν γενικότερα τεράστια ιστορία σε όλα τα είδη των μασάζ και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το κεφαλής. Το Thai Head Spa ουσιαστικά προσφέρει μια ολιστική εμπειρία που ταξιδεύει και τις πέντε αισθήσεις, καθώς συνδυάζει τη μάλαξη με το υγρό στοιχείο που βελτιώνει δραματικά την ευεξία και τη χαλάρωση του ατόμου που αφήνεται στα χέρια του θεραπευτή.

@aylennpark

I will never forget about this epic head spa experience🥹🙌 I went to Vangvela Spa in Bangkok, Thailand! #massage #headmassage #spa #asianspa #headspa #viralspa #asianbeauty #asmr

♬ original sound – Aylen Park

Ως θεραπεία μασάζ που επικεντρώνεται στο κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους, σκοπός του είναι να χαλαρώσει τους μυς, να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει το άγχος και την ένταση. Όλα όσα δηλαδή απαιτούνται για να δούμε οφέλη στην υγεία μας, όπως ανακούφιση από πονοκεφάλους και ημικρανίες, βελτίωση του ύπνου, αυξημένη ενέργεια, βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, χαλαρούς και πιο υγιείς μυς του τριχωτού της κεφαλής.

Σε κάθε περίπτωση, γι’ αυτά και άλλα πολλά νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο να βιώσετε την εμπειρία και κάτι μας λέει ότι δεν θα αρκεστείτε στη μία φορά. Αναζητήστε χώρους στην Αθήνα που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία και θα μας βρείτε στην αναμονή να περιμένουμε τη σειρά μας.