Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο την επιλογή πληρωμής που τους εξυπηρετεί καλύτερα, είτε πρόκειται για κάρτες, ψηφιακές πληρωμές ή άλλες διαδικτυακές μεθόδους. Η ανάγκη των επιχειρήσεων να υποστηρίζουν πολλαπλούς τρόπους πληρωμής είναι πλέον απαραίτητη για τη διευκόλυνση των πελατών και την ευελιξία στις συναλλαγές.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα τερματικά αποδοχής πληρωμών (POS) έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις διεξάγουν τις συναλλαγές. Από την απλότητα που προσφέρουν στην αποδοχή πληρωμών μέ κάρτα ή με ηλεκτρονικά πορτοφόλια (smartphones ή wearables) μέχρι τη δυνατότητα εκτέλεσης ασφαλών και γρήγορων συναλλαγών σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, τα POS έχουν διευκολύνει σημαντικά τους επαγγελματίες.

Ωστόσο, κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και κάθε επαγγελματίας έχει τις δικές του ανάγκες, οπότε η επιλογή της κατάλληλης λύσης POS είναι κρίσιμη.

Μία ιδιαίτερη κατηγορία επιχειρήσεων είναι αυτή των μικρών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Για τον λόγο αυτό η Worldline Greece παρουσιάζει τα Easy Πακέτα Συναλλαγών POS, μία καινοτόμα και ολοκληρωμένη λύση πληρωμών που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες της συγκεκριμένης κατηγορίας επαγγελματιών.

Με την αγορά ενός Easy Πακέτου Συναλλαγών POS, οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται συναλλαγές με κάρτες μέσω ενός Android POS, με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και σταθερό κόστος.

Ανακάλυψε τα 3 διαθέσιμα πακέτα

Τα Easy Πακέτα Συναλλαγών POS διατίθενται σε τρεις εκδόσεις, προσφέροντας συναλλαγές με 0% προμήθεια για συγκεκριμένο όριο και τύπο συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του εξαμήνου:

  • Classic: έως €6.000 το 6μηνο
  • Advanced: έως €12.000 το 6μηνο
  • Premium: έως €24.000 το 6μηνο
POS

Ποιους αφορά και ποια τα πλεονεκτήματα

Τα Easy Πακέτα Συναλλαγών POS απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα τερματικό POS και που ο ετήσιος τζίρος τους από συναλλαγές με κάρτες δεν ξεπερνά τις 48 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για πακέτα που επιτρέπουν τον περιορισμό του κόστους διατήρησης ενός τερματικού και την πιο χαμηλή έως και μηδενική προμήθεια συναλλαγών

Η λύση της Worldline Greece προσφέρει 0% προμήθεια για προκαθορισμένο ύψος συναλλαγών ανά εξάμηνο, με δυνατότητα αναβάθμισης του ορίου του πακέτου. Τα τερματικά τελευταίας τεχνολογίας περιλαμβάνουν το ενσύρματο Android POS A80 Ethernet και το ασύρματο Android Α920 Pro 4G/Wi-Fi, που προσφέρουν διασύνδεση στην πλατφόρμα myDATA για έκδοση ταμειακών αποδείξεων, τεχνολογία NFC για ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές, και barcode/QR scanner για έκδοση αποδείξεων.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης με την ταμειακή μηχανή μέσω της πλατφόρμας myDATA για την έκδοση ταμειακών αποδείξεων από το POS, 24/7 υποστήριξη μέσω help desk, και μηνιαίο e-statement για λεπτομερή παρακολούθηση των συναλλαγών. Η εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την απόκτηση της συγκεκριμένης λύσης περιλαμβάνει το Easy Start Package Installation & Activation Manual, σε περίπτωση βλάβης δωρεάν επίσκεψη τεχνικού και αντικατάσταση στο πλαίσιο ορθής χρήσης.

Επιπρόσθετα, η δωρεάν πρόσβαση στο διαχειριστικό εργαλείο Apollo παρέχει real-time αναλυτικές πληροφορίες και reports για τις συναλλαγές, ενώ τα εξελιγμένα συστήματα πρόληψης απάτης εξασφαλίζουν προστασία μέσω fraud management και διαχείριση αμφισβητήσεων (chargebacks).

Λεπτομέρειες για τη Μηδενική Προμήθεια

Οι συναλλαγές με 0% προμήθεια περιλαμβάνουν όλες τις συναλλαγές με καταναλωτικές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard που έχουν εκδοθεί από ελληνικές τράπεζες, εντός του προκαθορισμένου ορίου συναλλαγών του πακέτου και της 6μηνης διάρκειας του πακέτου. Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου, η επιχείρηση μπορεί να συνεχίσει τις συναλλαγές με τη συμφωνημένη προμήθεια ή να ανανεώσει το πακέτο της. Επιπλέον:

  • Ισχύς Μηδενικής Προμήθειας: Η μηδενική προμήθεια ισχύει μέχρι τη λήξη του εξαμήνου ή μέχρι την κατανάλωση του εξαμηνιαίου ορίου συναλλαγών, που μπορεί να συμβεί και πριν τη λήξη του εξαμήνου.
  • Μη Μεταφορά Υπολοίπου: Το ποσό συναλλαγών που δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του εξαμήνου δεν μεταφέρεται στο επόμενο.
  • Εξαιρέσεις Μηδενικής Προμήθειας: Από τη μηδενική προμήθεια εξαιρούνται οι International, ΕΕ, CUP και Business κάρτες, οι οποίες διατηρούν ξεχωριστή τιμολόγηση.
  • Περιορισμοί Μηνιαίων Συναλλαγών: Το εξαμηνιαίο ποσό συναλλαγών με μηδενική προμήθεια μπορεί να καταναλωθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται η αναβάθμιση του πακέτου στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.
  • Διαχείριση Τζίρου: Εάν καταναλωθεί νωρίτερα ο εξαμηνιαίος τζίρος, μπορείτε να συνεχίσετε τις συναλλαγές με την προσυμφωνημένη προμήθεια ή να ανανεώσετε άμεσα το πακέτο για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε 0% προμήθεια.
POS

Ανανεώσεις και Πληρωμές

Τα πακέτα Easy προπληρώνονται ανά εξάμηνο. H αρχική πληρωμή πραγματοποιείται με εντολή πληρωμής Worldline και η αυτόματη ανανέωση πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής Worldline, πριν τη λήξη του εξαμήνου. Η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες (τρία εξάμηνα).

Τα Easy Πακέτα Συναλλαγών POS από τη Worldline Greece προσφέρουν μια προσιτή, ευέλικτη και σύγχρονη λύση πληρωμών που απαντά στις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να αποκτήσετε ένα από τα Easy πακέτα συναλλαγών επισκεφθείτε ένα κατάστημα Eurobank απ’ όπου και διατίθενται αποκλειστικά.