Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και με την παρέα προσπαθούμε να καταλήξουμε σε ποιο μέρος θα παραθερίσουμε φέτος. Οι απόψεις πολλές, Ανάφη, Αστυπάλαια, Ίος… Φυσικά, αποκλείονται τα νησιά που έχουμε ήδη επισκεφθεί και μεταξύ μας δεν είναι λίγα, καθώς με την παρέα το έχουμε παράδοση να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι κάθε χρόνο.

Πρόκειται για μία παράδοση που ξεκίνησε, από τα φοιτητικά μας χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μέσα από αυτή τη συζήτηση, άρχισα να αναπολώ όλα μας τα ταξίδια και θυμήθηκα, ότι έχουμε βγάλει από μία αναμνηστική φωτογραφία της παρέας πάνω στο πλοίο. Έτσι, ανέτρεξα στο άλμπουμ μου και άρχισα να ξανά ζω όλες αυτές τις εξορμήσεις ξανά.

Από τις πρώτες μας διακοπές στην Πάρο, μέχρι τις διπλές διακοπές σε Τήνο και Μύκονο και από τις περσινές μας στην Αμοργό. Η παρέα πάντα ενωμένη με χαμόγελα και αισιοδοξία για τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε.

Και ενώ υπάρχουν μέρη που θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε με άλλο μέσο, πάντα επιλέγουμε το πλοίο. Πρόκειται για ένα μέσο που προσθέτει στην εμπειρία του ταξιδιού και θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι διακοπές ξεκινάνε με το που κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στο πλοίο. Η αναζήτηση για το καλύτερο σημείο να αράξουμε, οι βόλτες μέσα και έξω από το πλοίο, η απασχόληση μας με επιτραπέζια, βιβλία, μουσική ενώ περνάμε το ένα νησί μετά το άλλο. Κάποιες από αυτές τις στιγμές έχουν αποτυπωθεί στον φακό της κάμερας, ενώ άλλες έχουν χαραχτεί για πάντα στη μνήμη μας.

Έτσι λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι, η παρέα σταθερή στο ραντεβού της με τη Blue Star Ferries είναι έτοιμη να επιλέξει το φετινό προορισμό της και αν δημιουργήσει για ακόμη μία φορά μοναδικές αναμνήσεις που θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον άλμπουμ.

Έτσι, λοιπόν, μπαίνουμε στο website bluestarferries.com και βρίσκουμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας προορισμούς, κλείνουμε τα εισιτήρια με λίγα μόνο κλικ, και φεύγουμε για διακοπές!

Άλλωστε το ταξίδι ξεκινάει στο πλοίο… Αφού, στα πλοία της Blue Star Ferries έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στα μπαρ μεγάλη ποικιλία από γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, ενώ στα εστιατόρια Α la Carte βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο service. Παράλληλα, υπάρχουν και Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων με πεντανόστιμες και απολαυστικές γεύσεις.

Επιπλέον, στα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros βρίσκουμε τα Bonheur bars, τα οποία αποτελούν ένα premium concept για snack και καφέ συνδυάζοντας παράλληλα στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού.

Ακόμα, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα, ψωνίζοντας κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries.

Και φυσικά μιας και θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες και θα θέλουμε να τις μοιραστούμε στα social media, μέσω της on-board infotainment πλατφόρμα, @sea, έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στο wifi των πλοίων, ενώ παράλληλα μας παρέχεται ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, κ.α.

Το καλύτερο είναι ότι μίας και ταξιδεύουμε συχνά με τα πλοία της Blue Star Ferries, η εταιρεία μας επιβραβεύει μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Seasmiles.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιβραβεύσης από το οποίο μπορείς να επωφεληθεί όλη η παρέα! Απλά εκδίδουμε τις κάρτες μας μέσω του seasmiles.com/el/ ή εν πλω. Μαζεύουμε seasmiles και τα εξαργυρώνουμε για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Επίσης, ανακαλύπτουμε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο!

Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι πλέον βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

Τελικά, κλείσαμε για Κάρπαθο! Και οι 5 είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι! Βασικά και οι 6 διότι φέτος θα ταξιδέψουμε και με τον αγαπημένο μας τετράποδο φίλο, αφού κατά το online booking, ενεργοποιήσαμε την επιλογή κράτησης θέσης για το κατοικίδιο μας. Η διαδικασία ήταν απλή και επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να ταξιδέψουμε ακόμη πιο άνετα στις καμπίνες PET. Απλά ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Τρεις εβδομάδες έμειναν και σαλπάρουμε για ακόμη μία μαγική εμπειρία!