Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κέβιν Μιραλάς. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλουν να κλείσουν άμεσα τον παίκτη που θα συμπληρώσει το «παζλ» του φετινού ρόστερ, όμως οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες.

Η υπόθεση του Γκαέλ Κακουτά δείχνει από χθες να «κολλάει», αφού ο γαλλικός Τύπος υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μαρσέιγ για τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου σχολίαζαν ότι ο νεαρός Γάλλος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και δύσκολα θα αποδεχόταν την πρότασή τους.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Πειραιώτες εξέταζαν τις περιπτώσεις και άλλων ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει από την Μπεσίκτας, η οποία «ψάχνεται» να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό, με τη σειρά τους, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του 29χρονου παίκτη. Ωστόσο, δεν μπορούν να ικανοποιήσουν το ψηλό συμβόλαιό του.

Πάντα στα υπ’ όψιν είναι η λύση του Τζόναθαν Λεζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συνεργάζεται με τον ίδιο μάνατζερ που έχει ο Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 25χρονος άσος της Τέρεκ Γκρόζνι περιμένει πάνω από το ακουστικό του ένα τηλέφωνο από τον Πειραιά για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Συνάντηση για «Τόρο»

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καζιάνη, είχε χθες το βράδυ ο Γιάννης Βρέντζος, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα SportDay. Πρόθεση της διοίκησης είναι να «δέσει» τον διεθνή μπακ με ένα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, οι οποίες δεν προτίθενται να δαπανήσουν χρήματα για την απόκτησή του και περιμένουν να μείνει ελεύθερος για να κάνουν την κίνησή τους.

Η προοπτική, πάντως, είναι να μείνει ο Τοροσίδης, με αναπροσαρμογή και των αποδοχών του, με μία αύξηση (παίρνει 500.000).

Πηγή: sport-fm.gr