Μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Τσουκαλά, Γεωργέα, Παυλή και Καλογέρη, η ΑΕΚ ενισχύεται και με τον Βασίλη Ρόβα. Η συμφωνία με τον 28χρονο μεσοαμυντικό είναι οριστική και πιθανώς να επισημοποιηθεί σήμερα. Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει την κολώνα της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ο ίδιος δεν άργησε να πει το «ναι», παρότι είχε πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αρκετές κρούσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ζόρια για Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει βασική θέση στην ΑΕΚ που θέλει να «χτίσει» ο Τραϊανός Δέλλας, ωστόσο η υπόθεση παραμονής του δεν είναι εύκολη. Ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης της «Ένωσης» φέτος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε (τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές που αρχίζουν από τις 30.000 ευρώ), καθώς έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις με καλύτερα χρήματα και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Πάντως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη αρνητικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται-τελικά-η επαφή με την πλευρά των Γιάννη Καραλή και Χρήστου Αρκούδα. Αμφότεροι έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν, αλλά προφανώς στην ΑΕΚ έχουν βάλει άλλες προτεραιότητες.

Τα βρίσκουν για Σπάτα
Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να προπονείται στα Σπάτα. Η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Νοτιά για τη χρησιμοποίηση του προπονητικού κέντρου για έναν ακόμη χρόνο.

Πηγή: sport-fm.gr