Προσωπικά το πρώτο άρωμα που φόρεσα και εξακολουθώ να φοράω, ασχέτως αν έχω εμπλουτίσει το μπουντουάρ μου και με άλλα αρώματα, είναι το Calvin Klein One, ένα unisex άρωμα που έπιασε πολύ νωρίς το νόημα της no gender ταυτότητας στην αρωματοποιία. Πλέον η βιομηχανία παραγωγής αρωμάτων στρέφεται όλο και περισσότερο στα αρώματα χωρίς φύλο, ωστόσο αυτό είναι μια συζήτηση που θα μας απασχολήσει σε κάποιο άλλο άρθρο.

Αν είστε γυναίκες κι ακόμη δεν φορέσατε κάποιο unisex άρωμα συστηματικά, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας είτε ξεμείνατε από το δικό σας και ψεκαστήκατε με την κολόνια του συντρόφου σας διαπιστώνοντας πως σας ταιριάζουν οι νότες της ή δοκιμάσατε κάποιο άρωμα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, χωρίς να ξέρετε πως είναι ανδρικό και νιώσατε ότι σας πάει πολύ.

Είναι γεγονός. Αρκετά αρώματα που προορίζονται για άνδρες μυρίζουν υπέροχα και στις γυναίκες. Να θυμάστε πάντοτε πως ένα άρωμα μυρίζει διαφορετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο, γι’ αυτό πάντοτε να κάνετε τη δοκιμή πάνω στον καρπό σας και όχι σε χαρτί. Για να καταλάβετε τη διαφορά, ψεκάστε το και πάνω σας και στο χαρτί και θα διαπιστώσετε αμέσως πως τα δυο αποτελέσματα διαφέρουν.

Οι προτάσεις μας


Hermès Terre d’Hermès – Parfum € 149,95
Versace Versace Eros Men Eau de Toilette Spray € 76,95
Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme Eau de Toilette € 140,95
Tom Ford PRIVATE BLEND ROSE PRICK EAU DE PARFUM € 177,52
Armani Acqua Di Gio – Eau De Toilette € 76,64
DIOR Sauvage Eau de Parfum – Citrus and Vanilla Notes – Refillable Bottle € 64,35