Με τόσα νησιά, η Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες χώρες να περάσεις το καλοκαίρι. Οι επιλογές πολλές, ωστόσο αν ένα νησί έχει γίνει συνώνυμο της ελληνικής, φιλοξενίας, του καλού φαγητού και του απαράμιλλου κάλους, αυτή είναι η Κρήτη.

Με τα γραφικά της χωριά, τις καταγάλανες παραλίες και την πλούσια ιστορία της, προσφέρει κάτι για κάθε ταξιδιώτη. Η μοναδική κρητική κουζίνα, η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων και οι πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθιστούν την Κρήτη έναν προορισμό που συνδυάζει χαλάρωση και περιπέτεια. Και η επιλογή δε σταματάει εκεί διότι ως το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος, διαθέτει τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές, που όσες φορές και να την επισκεφθείς, πάντα θα έχεις κάτι καινούργιο να δεις.

Χανιά και Ηράκλειο είναι δύο πόλεις, που παρόλο που βρίσκονται στο ίδιο νησί έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα η μία από την άλλη. Η πρωτεύουσα του νησιού, το Ηράκλειο, αποτελεί ένα από τα πιο πολυπληθή αστικά κέντρα στην Ελλάδα και σημαντικό κέντρο καινοτομίας με πολλά πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και φόντο τα επιβλητικά Λευκά Όρη, τα Χανιά είναι μία από τις ωραιότερες και αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας.

anek

Και φυσικά ποιος ο καλύτερος να σε ταξιδέψει στην Κρήτη από κάποιον που έχει την ίδια καταγωγή; Η ANEK LINES μας ταξιδεύει από/προς Χανιά και Ηράκλειο με τον αέρα του τόπου της! Όπως είπαμε η Κρητική φιλοξενία είναι γνωστή και τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES μας ταξιδεύουν κάνοντάς μας να νιώθουμε κάτι περισσότερο από επιβάτες. Φιλοξενούμενοι!

Ειδικά φέτος, με τόσες διαθέσιμες προσφορές από την ANEK LINES, η Κρήτη γίνεται ένας από τους καλύτερους προορισμούς για φέτος το καλοκαίρι και ένας ακόμη λόγος για να ταξιδέψεις με τα πλοία της εταιρείας.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις προσφορές που μπορείς να βρεις είναι:

  • Πακέτα προσφορών από €102 σε επιβάτες με Ι.Χ. ή και από 229 για 4κλινη καμπίνα & Ι.Χ.
  • Πακέτα οικογενειακών προσφορών: -25% σε 4κλινες καμπίνες.
  • Έως 20% έκπτωση σε Επιβάτες & ΙΧ, με κάρτα Seasmiles (στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο Κρήτης)

Δες όλες τις προσφορές εδώ και επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει.

anek

Πέρα από τις καλαίσθητες και αναπαυτικές καμπίνες, η πραγματική φιλοξενία φαίνεται, όταν αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας, ακόμη και τα τετράποδα.

Κατά το online booking, ενεργοποιήθηκε η επιλογή κράτησης θέσης για τα κατοικίδια. Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται σε μόλις λίγα βήματα. Για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το κατοικίδιό μας, ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET. Ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

anek

Και επειδή όπως είπαμε η Κρήτη είναι ένα νησί που θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά, η ANEK LINES σου δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Μπορείς να εκδώσεις την κάρτα σου μέσω του seasmiles.com/el/ ή εν πλω. Μάζεψε seasmiles και εξαργύρωσε τα για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Επίσης, ανακάλυψε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο!

Επιπλέον, τα μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουν εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

anek

Με τη φιλοξενία να αποτελεί βασική προτεραιότητα της λειτουργία της, τα πλοία της ANEK LINES μας ταξιδεύουν στην πανέμορφη Κρήτη για να κάνουμε και φέτος τις πιο όμορφες διακοπές μας.

Εσείς απλά επιλέξτε την παρέα, τις ημερομηνίες και την πιο κατάλληλη προσφορά για εσάς!