Στη ζωή μας καλούμαστε να λάβουμε πολλές αποφάσεις. Ανάμεσα στα καλοκαιρινά διλήμματα είναι και η επιλογή των διακοπών μας. Οι επιλογές πολλές και κάθε μία έχει να προσφέρει και κάτι μοναδικό. Ωστόσο, η μόνη απόφαση που είναι αυτονόητη είναι αυτή που αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα ταξιδέψουμε. Η απάντηση είναι μία και είναι η Hellenic Seaways.

Και αν αναρωτιέσαι το γιατί, παρακάτω θα βρεις όλους τους λόγους για τους οποίους η Hellenic Seaways είναι η μόνη επιλογή!

1 Διότι ταξιδεύουμε με ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία σε πανέμορφους προορισμούς

Είτε έχεις επιλέξει να παραθερίσεις στις Κυκλάδες και το Β.Α. Αιγαίο ή αυθόρμητες εξορμήσεις στο Σαρωνικό, η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει με ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία για το πιο ευχάριστο ταξίδι.

Ταξιδεύουμε στα νησιά του Σαρωνικού με τα Aero Highspeed και το Flying Cat 4 για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του Πόρου, την αρχοντική Ύδρα, τις μαγευτικές Σπέτσες, την καταπράσινη Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι!

Ταξιδεύουμε γρήγορα και άνετα στις Κυκλάδες με το αγαπημένο Highspeed 4 που προσεγγίζει την Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς που δηλώνουμε φανατικοί θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας να βρεθούμε γρήγορα και εύκολα στο νησί, όπως και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

2 Διότι έχουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούμε μέσα από μία τεράστια γκάμα προσφορών

Να ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα αποτελεί έναν καλό λόγο να επιλέξεις τον στόλο της Hellenic Seaways. Να το κάνεις αυτό, ενώ παράλληλα μπορείς αν επωφεληθείς από μία μεγάλη ποικιλία εκπτώσεων, σου δίνει έναν ακόμη σημαντικό λόγο.

Επωφελήσου από τις προσφορές και ταξίδεψε στα νησιά του Σαρωνικού, στις Κυκλάδες και στο Β.Α. Αιγαίο με εκπτώσεις έως και 50%.

Δες όλες τις προσφορές εδώ και επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει.

3 Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Μπορείς να εκδώσεις την κάρτα σου μέσω του seasmiles.com/el/ ή εν πλω. Μάζεψε seasmiles και εξαργύρωσε τα για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Επίσης, ανακάλυψε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο!

Επιπλέον, τα μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουν εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής βιοδιασπώμενης κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

4 Γιατί ταξιδεύουμε άνετα εμείς και τα κατοικίδια μας

Για όλους εμάς που έχουμε κάποιο κατοικίδιο γνωρίζουμε καλά ότι είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο να κάνουμε διακοπές μαζί, αλλά αν επιλέξουμε και ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να ταξιδέψουμε άνετα μαζί του. Με τα πλοία της Hellenic Seaways κατά το online booking, έχουμε την επιλογή κράτησης θέσης για τα κατοικίδια. Η διαδικασία είναι απλή και με λίγα βήματα ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας «παρέα» στα νησιά που αγαπάμε! Και για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το κατοικίδιό μας ούτε στιγμή, ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET. Ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Με ποικιλία προορισμών, σύγχρονο στόλο και μία σειρά προνομίων η Hellenic Seaways μας προσφέρει την ιδανική λύση για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αφεθείτε στην απόλαυση του ταξιδιού και ανακαλύψτε τις ομορφιές των ελληνικών νησιών με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Hellenic Seaways.

Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου στο hsw.gr και φύγαμε για διακοπές με… Hellenic Seaways.