Χειρότερη απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Καμία ανησυχία για τις ενοχλήσεις του Μανιάτη στον μηρό.

Ο «Κάνιο» τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά στην αρχή οι εκτιμήσεις δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε όμως την Δευτέρα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη και Άρη αλλά και την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ.

Αντίθετα, η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο διεθνής μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό αλλά οι εξετάσεις ήταν «καθαρές» και εκτιμάται ότι αυτές προέρχονται κυρίως από την κούραση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: Sport-fm.gr