Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, η οποία προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη που της προκάλεσε σηπτικό σοκ. Η Ντέμη Γεωργίου είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής το 2020.

Με αφορμή τον ξαφνικό χαμό της, το Newsbeast θυμάται άλλους οκτώ παίκτες που το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τα ριάλιτι και «έφυγαν» νωρίς.

Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας πέθανε σε ηλικία 28 ετών στις 31 Μαΐου του 2019, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νεαρός, επέστρεφε από το πάρτι για τα γενέθλιά του, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο και σκοτώθηκε επιτόπου. Όπως έγινε γνωστό, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του -ενώ δεν φορούσε κράνος- στις προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε συμμετάσχει στο «Power of Love», στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί νικητής.

Γιώργος Νάιδας

Ακόμα ένας παίκτης ριάλιτι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ήταν ο Γιώργος Νάιδας. Πέθανε στις 6 Αυγούστου 2008, στα 34 του χρόνια στη Νάξο. Και αυτός με μηχανή, έχασε τον έλεγχό της και σκοτώθηκε πέφτοντας σε σκονάκι του νησιού.

Πηγή φωτογραφίας: Ομάδα στο Facebook «R.I.P ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΙΔΑΣ»

Ο Γιώργος Νάιδας είχε γίνει γνωστός από το σύντομο πέρασμά του στο ριάλιτι «Bar» του Mega. Κι αυτό γιατί έμεινε στο ριάλιτι για μόλις τρεις μέρες. «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… ‘την κάνει’» είχε πει φεύγοντας.

Γιάννης Βάκρινος

Ο Γιάννης Βάκρινος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» το 2003. Γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας και πατέρας τριών παιδιών, πέθανε το στις 20 Αυγούστου του 2012 σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Έδινε μάχη στο νοσοκομείο για περίπου 20 μέρες αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Eρμής Καραγιάννης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον περασμένο Μάιο η είδηση του θανάτου του Ερμή Καραγιάννη. Το 23χρονο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τις auditions του GNTM 3, αυτοκτόνησε.

Ο νεαρός, όπως έγινε γνωστό, ζούσε με τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τάσος Μπερδέσης – «Survival Secret»

Γνωστός πυγμάχος και νικητής του ριάλιτι του Epsilon «Survival Secret» το 2017 ήταν ο Τάσος Μπερδέσης,  που έπεσε νεκρός σε καρτέρι θανάτου στη Βάρη.

Πέθανε στις 31 Μαΐου όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 σε τροχαίο κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων, οδηγώντας το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari, το οποίο μάλιστα οδηγούσε για πρώτη φορά.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΗ Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά…

Posted by Katerina Monogiou on Monday, January 17, 2022

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό το 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1.

Manolo και Ελένη Καριολάκη

Ο «Manolo», ή Μανώλης Βαβουράκης, ο γνωστός TikToker, που πέθανε σήμερα σκορπίζοντας θλίψη στα social media, δεν είχε καταφέρει να φτάσει στην τελική φάση του X-Factor είχε όμως λάβει μέρος στις auditions.

Θλίψη στα social media από την είδηση του θανάτου του γνωστού TikToker, «Manolo»

Μία ακόμα παίκτρια, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι είναι η Ελένη Καριολάκη που πέθανε τον Νοέμβριο του 2023.

Έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Άφησε την τελευταία της πνοή ξαπλωμένη στο ντιβάνι του δωματίου της, με τον σύζυγό να μην έχει καταλάβει ότι έχει φύγει από τη ζωή, ώσπου 4-5 μέρες μετά, γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διαμέρισμά της.