«Εμείς σαν φίλοι θα κάνουμε αυτό που ήθελε. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της» ανέφερε η Αντριάννα Μανέττα, φίλη της Ντέμης Γεωργίου που πέθανε στα 39 της χρόνια από σηπτικό σοκ, ενώ τον Σεπτέμβριο θα παντρευόταν τη σύντροφό της Μαριλένα Ξυρομερίτη στην Πάρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η στενή φίλη της Ντέμης Γεωργίου, Αντριάννα Μανέττα, η οποία θα γινόταν και κουμπάρα της, μίλησε για τον άδικο χαμό της. «Είχε ένα μικρόβιο το οποίο δεν το είχε ελέγξει. Παραπονιόταν την τελευταία εβδομάδα για κόπωση και έπαιρνε μια απλή φαρμακευτική αγωγή, παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη. Με πίεση δική μας είχε κανονίσει σήμερα να κάνει τις εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε.

Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται καλά. Είχε στείλει μήνυμα στον κουμπάρο, φίλο μας ότι «αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει» και εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πήγε η σύντροφός της στο σπίτι και τη βρήκε σε άσχημη κατάσταση. Τη συνέφεραν με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ, από εκεί και έπειτα ήταν σε κώμα.

Μέχρι να τη φέρουν στην Αθήνα ήταν σε κωματώδη κατάσταση και σε υψηλό σοκ. Χάθηκαν και κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε και διαθέσιμο ελικόπτερο ούτε στη Σύρο ούτε στην Πάρο, βρέθηκε ένα από την Ελευσίνα όταν ήταν πολύ αργά.

Είχε προχωρήσει η μόλυνση πάρα πολύ, έχασε όλα τα της τα όργανα, δεν λειτουργούσε. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί από ώρα σε ώρα θα καταλήξει. Ήταν υπέροχος άνθρωπος, ένα πολύ καλό πλάσμα, ευαίσθητο γενναιόδωρο, ονειρευόταν τη στιγμή του γάμου της με τους αγαπημένους της φίλους. Εμάς φρόντισε να μας αποχαιρετήσει. Λάτρευε τα ζώα, αγαπούσε να μαγειρεύει όχι σαν επιχειρηματίας αλλά σαν φιλόξενος άνθρωπος. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της. Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει.

Εμείς σαν φίλοι θα κάνουμε αυτό που ήθελε. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της».