Το πρωί της Δευτέρας (22/07) έγινε γνωστό ότι πέθανε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη προκαλώντας της σηπτικό σοκ.

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε γνωστή στο κοινό το 2020 όταν έλαβε μέρος στο reality μαγειρικής, MasterChef του STAR.

Τότε είχε μιλήσει για τον γάμο της με τη σύντροφό της, Άλκηστις, η οποία τη στήριζε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις, που παρ’ όλα τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είχε δηλώσει τότε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι είχε βρεθεί μαζί με τη σύντροφό της ως καλεσμένη, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», με τις δυο γυναίκες να αναφέρονται τόσο στη σχέση τους, όσο και στο σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Αυτή η σχέση μετά από λίγο ολοκληρώθηκε και η Ντέμη Γεωργίου διατηρούσε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία είχαν κατάστημα εστίασης στην κοσμοπολίτικη Πάρο, ενώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Ισίδωρο Φίκαρη είχε δηλώσει την πρόθεσή της να παντρευτεί τη σύντροφό της.

«Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους», είχε δηλώσει η αδικοχαμένη Ντέμη.