Την άποψή του για τις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά για το… ύφος της τηλεόρασης εξέφρασε ο Μάκης Πουνέντης, τονίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κάποια πράγματα είναι… τοξικός και αναφέρθηκε και στην κίνηση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στην Τουρκία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε τα εξής:

«Η τηλεόραση μου λείπει, αλλά υπό την έννοια του να κάνω κάτι που δεν θα είναι μία από τα ίδια. Όχι πάλι κουτσομπολιά, δεν θέλω τσακωμούς, έχω περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω άλλα πράγματα από τη ζωή μου», δηλώνει ο Μάκης Πουνέντης.

«Η φετινή σεζόν στην τηλεόραση δεν μου άρεσε, είχε πολλή μουρμούρα. Όλο κάτι μας έφταιγε, όλο για κάτι γκρινιάζαμε. Μπορεί παλιά να ήμουν κι εγώ έτσι, τώρα πια βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Η τηλεόραση φέτος ήταν πολύ τοξική και είναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Μόνο μπράβο έχω να πω στη Δέσποινα Βανδή, εγώ το χάρηκα πάρα πολύ. Έτσι θα λειτουργούσε οποιοσδήποτε στη θέση της. Την Ελένη Μενεγάκη εγώ την θέλω καθημερινά και της το έχω πει. Για να σταματάει το καθημερινό, κάτι θα έχει στο μυαλό της», απαντά σε σχετικές ερωτήσεις ο Μάκης Πουνέντης.