«Λεκτική παρενόχληση» υποστηρίζει πως δέχθηκε από τον 64χρονο στην Αρκαδία η 34χρονη που κατηγορείται για απλή συνέργεια στον σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 34χρονη στην κατάθεσή της, υποστηρίζει πως ο 64χρονος του ακολούθησε και δημιούργησε επεισόδιο μετά από γλέντι που ακολούθησε βάπτιση στο χωριό. «Μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί σας» είπε ο 64χρονος σύμφωνα με τη γυναίκα η οποία ανέφερε ακόμα

«Εγώ ακούγοντας αυτά τα λόγια του είπα. «Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε τώρα, αυτή τη στιγμή». Τότε ο άντρας μου που δεν είχε προλάβει να μπει ακόμη στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε για ποιον λόγο μας ακολουθεί.

Ο 64χρονος με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άντρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα και με μια ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος μπαίνοντας ο μισός μέσα στο αμάξι και στράφηκε προς εμένα και μου είπε: «Τι είπες μωρή π….». Οπότε εγώ άρχισα να φωνάζω έντονα και να του λέω «Τι κάνεις; Φύγε… δεν σέβεσαι ότι έχουμε μικρό παιδί στο αμάξι». Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα.

Δεν σταμάτησε αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό».