Φαίνεται ότι οι «Simpsons» έχουν προβλέψει τα πάντα, έχουν την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα και «ξέρουν ότι όλα τα ξέρουν»!

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά έχει συνδεθεί με πλήθος «προφητειών» -όπως την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2020 και τον πόλεμο στην Ουκρανία- αλλά φαίνεται πως αυτό το «σήριαλ» δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Αυτή τη φορά, οι φανατικοί της σειράς λένε ότι προέβλεψε την πιθανή υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ και -γιατί όχι;- και την επικράτησή της στις εκλογές.

Όπως αναφέρει ο Independent, πρόκειται για το επεισόδιο «Bart to the Future» της 11ης σεζόν, στο οποίο η Λίζα γίνεται Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το επεισόδιο αυτό είχε γίνει viral το 2021, όταν η Κάμαλα Χάρις ορκίστηκε ως η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Οι φανατικοί της σειράς παρατήρησαν τότε εμφανείς ομοιότητες στην εμφάνιση της Χάρις και της Λίζα στο επεισόδιο, καθώς και οι δύο φορούσαν μαργαριταρένια σκουλαρίκια, μαργαριταρένιο κολιέ και μοβ σακάκι.

Ο σεναριογράφος των «Simpsons», Αλ Τζιν, σχολίασε αυτή τη θεωρία για την Κάμαλα Χάρις, που έγινε πάλι επίκαιρη. Ανέβασε στο X μια εικόνα της Λίζα και της Κάμαλα Χάρις που φορούν τα ίδια ρούχα, και έγραψε: «Η “πρόβλεψη” των Simpsons για την οποία είμαι περήφανος που είμαι μέρος της».