Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη μάχη της 2ης θέσης και το σκορ είναι 2-1 μετά τα γκολ των Γεντβάι (3′), Μιχαηλίδη (36′) και Καμαρά (59′).
Οι «πράσινοι» έχουν 56 βαθμούς, οι «ασπρόμαυροι» 52 και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά το ποια ομάδα θα πάρει τη 2η θέση, καθώς υπάρχει και η ΑΕΚ.
Όπως και να έχει, ο αγώνας στην Τούμπα άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 3ο λεπτό ο Γεντβάι με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ουναΐ και την κεφαλιά-πάσα του Ίνγκασον, έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να απαντήσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 36′, όταν ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ και από κεφαλιά του Γεντβάι η μπάλα στρώθηκε στον Μιχαηλίδη που με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1.
Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ήρθε η ανατροπή. Στο 59′ ο Καμαρά σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι για το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους».