Με αφορμή την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» για τις αναμνήσεις τους από το ξεκίνημά τους και το άγχος που έχουν σε κάθε πρεμιέρα.

«Αν μπορώ να πω ότι νοσταλγώ κάτι από τα χρόνια που ξεκίνησα την καριέρα μου θα έλεγα την ανεμελιά. Με ξεγνοιασιά» δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Μακρόπουλο να προσθέτει:

«Υπήρχε μια ξεγνοιασιά. Δεν είχαμε τόσες έγνοιες. Ούτε ξέραμε που θα φτάσουμε κι αν φτάσουμε. Μετά από τόσα χρόνια, όταν βγαίνω να πω το πρώτο τραγούδι, θαρρείς και θα ανοίξει η γη να με καταπιεί. Μέχρι τα μισά του πρώτου τραγουδιού τρέμουν τα σωθικά μου αλλά το χαίρομαι αυτό. Είναι δημιουργικό και είναι σαν την καψούρα, που συμβαίνει στη ζωή σου ελάχιστες φορές. Χτυπάει το στομάχι σου αλλά πόσες φορές συμβαίνει στη ζωή σου; Δύο;».

«Εμένα δεν μου αρέσουν γενικότερα οι πρεμιέρες, γιατί όλο αυτά τα χρόνια έχω άγχος αλλά μου περνά μόλις βγαίνω στη σκηνή. Είναι εφιαλτικές οι ώρες πριν. Και όλο λέω στον αυτό μου να κάνω υπομονή και ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχει τελειώσει» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή για το άγχος της στις πρεμιέρες.