Μια φωτογραφία με τη σύντροφό της είχε ανεβάσει μια εβδομάδα πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ντέμη Γεωργίου.

Η Ντέμη Γεωργίου έδωσε τα τελευταία 24ωρα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Πριν από μία εβδομάδα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram με την αγαπημένη της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, στην οποία έγραφε: «The people who give you their food give you their heart (Οι άνθρωποι που σου δίνουν το φαγητό τους, σου δίνουν και την καρδιά τους)».

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη σύντροφό της, με την οποία είχαν κατάστημα εστίασης στην Πάρο.

Το μήνυμα της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου για τον θάνατό της

Η σύντροφος της Ντέμης, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool», και τον Ισίδωρο Φίκαρη, ζήτησε διακριτικότητα καθώς οι στιγμές αυτές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τους κοντινούς της ανθρώπους.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές», ανέφερε.

Η δήλωση της συντρόφου της Ντέμης μετά το 10ο λεπτό: