Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα γίνει η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου, της πρώην παίκτριας του MasterChef, που πέθανε σήμερα σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η Ντέμη υπέστη σηπτικό σοκ έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Όπως ενημέρωσαν οι στενοί της φίλοι μέσα από τα social media, το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου θα ειπωθεί την Πέμπτη στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της ήταν όλοι στην κηδεία της να φορούν λευκά ρούχα.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρει σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο στενός της φίλος, Άρτσι Καραχάλιος.

@archi43718

Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV

♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Ποια ήταν η Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε γνωστή στο κοινό το 2020 όταν έλαβε μέρος στο reality μαγειρικής, MasterChef του STAR.

Τότε είχε μιλήσει για τον γάμο της με τη σύντροφό της, Άλκηστις, η οποία τη στήριζε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι είχε βρεθεί μαζί με τη σύντροφό της ως καλεσμένη, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», με τις δυο γυναίκες να αναφέρονται τόσο στη σχέση τους, όσο και στο σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Αυτή η σχέση μετά από λίγο ολοκληρώθηκε και η Ντέμη Γεωργίου διατηρούσε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία είχαν κατάστημα εστίασης στην κοσμοπολίτικη Πάρο, ενώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

«Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους», είχε δηλώσει η αδικοχαμένη Ντέμη σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Ισίδωρο Φίκαρη.