H υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι «στα δύσκολα χρόνια ήμουν παρούσα», απαντώντας σε όσους την κατηγορούν για απουσία απ’ το κόμμα, ωστόσο παραδέχθηκε πως «έλειπε από την κομματική ζωή».

«Έδωσα πολύ μεγάλες μάχες την ώρα που η χώρα θα κινδύνευε» επισήμανε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

Στη συνέχεια, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με νέα ηγεσία και νέα ατζέντα να κάνει τη διαφορά.

Αμέσως μετά, η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου πρότεινε να τρέξω σε μια διεθνή κούρσα. Ήταν μια εθνική αποστολή».

«Έπρεπε να είχε γίνει αυτοκριτική για όλα τα “θολά” μηνύματα του ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άννα Διαμαντοπούλου. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν βλέπει κάποια αριστερή ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα αν βλέπει κοινό βηματισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως «φυσικά και θα υπάρχει συνεργασία με όλα τα κόμματα, πλην φασιστών, αν πρόκειται για το κοινό καλό της χώρας».

«Η μεγάλη επιτυχία και νίκη θα είναι να έχουμε μεγάλη προσέλευση» στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είπε στη συνέχεια βάζοντας τον πήχη προσέλευσης στις 400.000 και κάνοντας λόγο για «αλλαγή σκηνικού». Πρόσθεσε πως το στοίχημα θα είναι να ξανασυστηθούμε, να μεγαλώσουμε και να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ σε νέα εποχή».