Καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/7) η Άννα Διαμαντοπούλου. Η γνωστή πολιτικός μίλησε για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

«Αποφάσισα από κάποια χρονική στιγμή και μετά να μη συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες. Μετά από όλη εκείνη την περίοδο που ζήσαμε εμείς που ήμασταν πρωταγωνιστές σε τρομερές συγκρούσεις – το τι έχουμε υποστεί από βόμβες στα σπίτια μας! – πιστεύω ότι ήταν σωστό να έρθουν άλλα πρόσωπα μπροστά», δηλώνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, χωρίς ποτέ να αποχωρήσω από την πολιτική και από την ιδεολογική μου ταυτότητα, επέλεξα να κάνω άλλα πράγματα αλλά συμμετείχα σε όλες τις εκλογές και αυτό αποδεικνύεται», σημειώνει η πρώην υπουργός της χώρας.

«Λένε διάφορα, ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και τέτοια… τα βλέπω που κυκλοφορούν και τα απαντώ τώρα. Η εσωτερική μιζέρια δεν θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα.

Τα υπονοούμενα τα θεωρώ εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Εγώ δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Την επόμενη μέρα θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν θα μπω σε καμία διαδικασία σύγκρουσης με τους συνυποψηφίους μου», σχολιάζει σε άλλο σημείο η Άννα Διαμαντοπούλου.