Διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι σε χωριό της Στυλίδας το μεσημέρι της Δευτέρας 22/07 ενώ μέσα βρισκόταν μια ανήλικη κοπέλα.

Το περιστατικό συνέβη στις 4:00′ το απόγευμα στον οικισμό της Κουβέλας Στυλίδας, όταν δύο άνδρες εισέβαλαν σε ένα εξοχικό μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνη της στο μπάνιο η 14χρονη κόρη της οικογένειας.

Το κορίτσι ακούγοντας τα χτυπήματα στην πόρτα και τους θορύβους μέσα στο σπίτι, άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον πατέρα του και έτσι οι διαρρήκτες νόμισαν ότι βρίσκεται και αυτός στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport οι δράστες ήταν τρεις. Ο οδηγός έμεινε στο αυτοκίνητο και οι δυο «μπούκαραν» στο σπίτι. Έφυγαν με ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν χωρίς πινακίδες.

«Είμαστε στο έλεος των κακοποιών. Το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι χωρίς πινακίδες και εισβάλουν στα σπίτια, χωρίς να γνωρίζουν εάν είναι κάποιος μέσα ή όχι. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν το κοριτσάκι ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες…», είπε ο ένας από τους γείτονες που τους είδε να απομακρύνονται με το αυτοκίνητο.