Με την προσθήκη του Κώστα Χαρίση, ο οποίος πιθανώς να ανακοινωθεί και σήμερα, καλύπτει ο Ολυμπιακός το ένα από τα δύο κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του. Ο 33χρονος σέντερ (2,11μ.) θα αποτελέσει τον τέταρτο σέντερ της ομάδας, πίσω από τους Χάινς, Ντόρσεϊ και Μαυροειδή που έχουν τον πρώτο λόγο για τη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Ο Χαρίσης, που τη σεζόν 2003/04 είχε παίξει ξανά στην ομάδα του Πειραιά, αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στον Κολοσσό Ρόδου έχοντας 6,7 πόντους και 4,6 ριμπάουντ σε 20,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α1 την περασμένη σεζόν. Πιθανότατα θα ακολουθήσει την ομάδα που αναχωρεί την Τρίτη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Πλέον εκκρεμεί η απόκτηση ενός γκαρντ για να ολοκληρωθεί το 15μελές ρόστερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτιμά να ενισχυθεί η ομάδα του με έναν έμπειρο γκαρντ (τύπου… Μπατή, αλλά όχι τον συγκεκριμένο παίκτη αφού συμφώνησε με τον Πανιώνιο), αλλά σημειώνεται πως υπάρχει και μία κενή θέση ξένου που μπορεί να αξιοποιηθεί για τη θέση αυτή.

* Την απόφαση να μη διαθέτει πλέον εισιτήρια διαρκείας για το πάνω διάζωμα του ΣΕΦ, παρά μόνο για το μεσαίο και το κάτω, πήρε η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι στα παιχνίδια με λιγότερο κόσμο από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή αυτά της Ευρωλίγκας το γήπεδο δεν θα φαίνεται άδειο, ενώ θα υπάρχει και πιο θερμή ατμόσφαιρα με το κοινό πιο κοντά στο παρκέ.

Πηγή: sport-fm.gr