Μία babysitter από τη Βρετανία κατέληξε να πάρει το παιδί της γειτόνισσάς της στις διακοπές της και μάλιστα χωρίς να της το πει εξαιτίας μιας… παρεξήγησης. Όλα έγιναν το μακρινό 1991 – ευτυχώς ή δυστυχώς- γιατί σήμερα μάλλον δεν θα είχε την ίδια κατάληξη, όταν η νεαρή από τη Βρετανία βρέθηκε στις διακοπές της με ένα παιδί 2 ετών στην αγκαλιά.

Η γυναίκα, μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok και το βίντεό της με τίτλο «Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει» έχει χιλιάδες views μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Όπως περιγράφει λοιπόν, ήταν γύρω στα 20 και νιόπαντρη και βοηθούσε περιστασιακά τους γείτονές της με το 2 χρονών αγοράκι τους. Μια μέρα η μητέρα του παιδιού της ζήτησε να το κρατήσει για το βράδυ γιατί είχε μια υποχρέωση.

«Ξέρεις κάτι; Το θέμα είναι ότι φεύγω για διακοπές αύριο» απάντησε η babysitter. Όπως λέει η babysitter αν και εκείνη είπε στη γειτόνισσά της ότι θα έφευγε την επόμενη μέρα για διακοπές, πήγε και της άφησε το αγοράκι.

«Μου άφησε το γλυκό αγοράκι της και μείναμε το βράδυ μαζί. Το επόμενο πρωί μαζέψαμε τα πράγματά μας, τον έβαλα στο καθισματάκι του και οδηγήσαμε από το Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο» περιγράφει. «Μείναμε σε ένα ξενοδοχείο και τους ζήτησα να μας φέρουν μια κούνια. Ήταν τόσο καλός. Του πήρα φαγητό και πάνες γιατί η μαμά του δεν μου είχε δώσει αρκετές για την εβδομάδα» θυμάται η babysitter.

«Τον πήγα στο ζωολογικό κήπο, περπατήσαμε στο Hyde Park, περνούσαμε πολύ ωραίο. Και ο μικρός το διασκέδαζε, κοιμόταν μια χαρά και δεν έκλαιγε τα βράδια» λέει.

Η γυναίκα εξηγεί ότι δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει στους γονείς του παιδιού για να τους ενημερώσει για το πού βρίσκονταν γιατί τότε, στα 90s δεν είχε κινητό. Επιπλέον δεν είχε καν τον αριθμό της οικογένειας του παιδιού έτσι κι αλλιώς γιατί απλά μιλούσαν face to face.

«Έτσι πήρα καρτ ποστάλ και τους έγραφα κάθε μέρα ότι το παιδί ήταν μια χαρά και περνούσαμε τέλεια» λέει η babysitter.

Αν και κανείς σκέφτεται ότι μόλις θα επέστρεφε με το αγοράκι οι γονείς θα την… πετούσαν στο πυρ το εξώτερο, όπως λέει η αντίδρασή τους ήταν πολύ καλή.

«Πολύ γλυκό εκ μέρους σου, πραγματικά» φέρεται να της είπε η μητέρα όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους. «Αν και πρέπει να πω κάτι. Ξέρεις, όταν μου είπες ότι θα πας διακοπές και απάντησα “ωραία”, εννοούσα ότι θα ερχόμουν την Τρίτη το πρωί να τον πάρω, πριν φύγετε για τις διακοπές σας. Δεν εννοούσα να τον πάρετε μαζί σας για μία εβδομάδα!» πρόσθεσε η μαμά του παιδιού.

«Ευτυχώς που σας έστειλα τις καρτ ποστάλ. Θέε μου χίλια συγγνώμη, δεν το πιστεύω ότι σας πήρα το παιδί» της απάντησε η babysitter και η μαμά την ευχαρίστησε για το διάλειμμα που της προσέφερε, έστω και χωρίς να το ζητήσει.

Οι followers της Βρετανίδας, όπως αναφέρει η New York Post, είχαν ανάμικτες αντιδράσεις για το περιστατικό. «Αυτό δεν θα είχε την ίδια κατάληξη σήμερα» σχολίασε κάποιος. «Πώς γίνεται να γίνει το ίδιο μπέρδεμα και με το δικό μου παιδί» αστειεύτηκε κάποιος άλλος.