Σε ένα φιλικό στο οποίο προβλημάτισε με την απόδοσή του και ειδικά στην άμυνά του, με τους αναπληρωματικούς να μην παίρνουν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ και έδειξε ότι έχει ακόμη αρκετή δουλειά να κάνει για να είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η κακή μέρα από την αρχή φάνηκε για τους Πειραιώτες, αφού στο 7′ οι Γερμανοί βγήκαν στην αντεπίθεση και έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Κλος, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κρίστινσον και άνοιξε το σκορ. Σκορ που έγινε 2-0 στο 23′, όταν ο Ρζατκόφσκι με προβολή μετά τη μπαλιά του Κλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και τα δύο γκολ της Αρμίνια είχαν έρθει από λάθος αντιδράσεις των ερυθρόλευκων, οι οποίοι πάντως προσπάθησαν να αντιδράσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τα κατάφεραν, αφού στο 35′ ο Τικίνιο με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς, όπως πάντα, έκανε πολλές αλλαγές και η είσοδος του Μαντί Καμαρά βελτίωσε τα πράγματα στο χώρο του κέντρου, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Εκτός από τον έλεγχο οι Πειραιώτες είχαν και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, πλησιάζοντας τρεις φορές σε αυτό στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά τελικά αντί να γίνει το 2-2 έγινε το 3-1 στο 88′ από τον Χακ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, με τον Μπα να τον χάνει και τον Κρίστινσον να κάνει λάθος έξοδο.