Πέντε άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από πνιγμούς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των λιμενικών αρχών.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Πανόραμα»  Ραφήνας, μία 72χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΚΑΤ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Λυχναφτιά» Τήνου, 79χρονη.

Η ηλικιωμένη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το υπολιμεναρχείο Τήνου.

Επίσης χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Β’ ακτής Βούλας, 77χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το ΣΤ’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «Σαλαώρα» του Αμβρακικού Κόλπου, και μία 67χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Τύμβου στο Μαραθώνα Αττικής, 86χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.