Η μητέρα της 3χρονης Ραφαέλας, Αντιγόνη Γάτου, μίλησε στον Alpha για τον χαμό του μικρού παιδιού που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή από το 2014 όταν και είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα.

«Μας έβγαλαν να κάτσουμε σε δύο καρέκλες, έβαλαν τη μορφίνη να τρέχει στο παιδί και εκείνο έσβησε σε δύο λεπτά», αναφέρει η μητέρα και συγκλονίζει. «Το παιδί είχε πάθει μία πνευμόνια πρόσφατα αλλά επιστρέψαμε στο σπίτι. Είχαμε κάποια προβλήματα ωστόσο με την ομάδα των νοσηλευτών που είχε αναλάβει να την προσέχει και το νοσοκομείο ήδη κοιτούσε να βάλει καινούρια ομάδα που θα την αναλάμβανε», σχολίασε.

«Το παιδί πήγαινε πραγματικά πάρα πολύ καλά αλλά ξαφνικά άρχισαν οι πτώσεις οξυγόνου, ήρθε αμέσως ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο της διέγνωσαν παγκρεατίτιδα».

«Δεν το περίμενα αυτό που έγινε. Περιμέναμε πως αν γινόταν το κακό θα είχε συμβεί γιατί τα πνευμόνια του παιδιού δεν θα άντεχαν με τη μηχανική υποστήριξη», είπε η κ. Γάτου ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια που είχε η οικογένεια από τον κόσμο όσο βρισκόταν τη Γερμανία:

«Αν δεν είχαμε τη βοήθεια και την αγάπη του κόσμου δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε μέχρι εδώ και θα ήταν ένα χαμένο παιχνίδι από νωρίς».