Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου η 39χρονη σεφ και πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα μετά τη διακομιδή της από την Πάρο, όπου εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.

Με την ασθενή να έχει παρουσιάσει ήδη πολυοργανική ανεπάρκεια, οι γιατροί ειδοποίησαν τους κοντινούς της ότι πρέπει να την αποχαιρετήσουν. Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ, η Άλκηστις, που υπήρξε σύντροφος της Ντέμης για περίπου μία δεκαετία και πλέον, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενημερώθηκε για την κατάστασή της και την είδε για τελευταία φορά ζωντανή μέσω βιντεοκλήσης, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη στην εντατική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελευταία σύντροφος της 39χρονης, με την οποία σε λίγο καιρό θα παντρευόντουσαν, ήταν εκείνη που κρατούσε το τηλέφωνο, ώστε η Άλκηστις να μπορέσει να αποχαιρετήσει την πρώην αγαπημένη της. Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ντέμη Γεωργίου βρέθηκε και η μητέρα της πρώην συντρόφου της και πρώην πεθερά της, που πήγε να την επισκεφθεί.

«Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα και μισηθήκαμε άλλο τόσο»

Σε ανάρτησή της η Άλκηστις Αλεξανδράτου, έγραψε μετά τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου:

«Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου, ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα, με πρόγκηξε πριν μια εβδομάδα.

Την ημέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της.

Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε. Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι.

Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια, γιατί έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο.

Ήταν ο άνθρωπός μου. O go to. Ήταν σαν να μην χωρίσαμε μια μέρα. Σ’ αγαπώ θα μου λείπεις. “Ήρθε ο Ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι”, είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. Βλάχα ε βλάχα».