«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες, καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ήρωες που έχουμε αγαπήσει μπροστά σε νέες προκλήσεις. Τον Απόστολο Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ) και την Τερέζα Καλογιάννη (Έφη Κάντζα) θα τους δούμε να έρχονται μπροστά σε επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα, αλλά και σε αποφάσεις που θα φέρουν το συναίσθημα απέναντι στη λογική.

Αλέξανδρος Κωχ – Η κρυφή σχέση του Απόστολου τον φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις

Ο Απόστολος, όπως έχουμε δει, είναι ο διευθυντής της νευροψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, συμφοιτητής και ο καλύτερος  φίλος του Ανδρέα (Κ. Μαρκουλάκης). Είναι ο νευροψυχίατρος που αναλαμβάνει τη θεραπεία του μετά την επίθεση. Προσπαθεί να τον βοηθήσει με οποίον τρόπο μπορεί και είναι πάντα εκεί για να τον ακούσει και να του δώσει συμβουλές. «Ο Απόστολος είναι διευθυντής της νευροψυχιατρικής κλινικής και ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα (Κ. Μαρκουλάκης). Τον υποστηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή με την ιδιότητα του φίλου αλλά και του ψυχιάτρου που τον παρακολουθεί» εξηγεί ο Αλέξανδρος Κωχ«Παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προς την κλινική και τους ασθενείς του, έρχεται αντιμέτωπος και με προκλήσεις στην προσωπική του ζωή. Η κρυφή σχέση με μια συνάδελφο από την κλινική, αλλά και η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, τον φέρνουν μπροστά σε διλήμματα και σημαντικές αποφάσεις» υπογραμμίζει.

Έφη Κάντζα – Η Τερέζα θα μάθει να μοιράζεται τα συναισθήματά της χωρίς ενοχές

«Η Τερέζα Καλογιάννη είναι η Προϊσταμένη της Παθολογικής Κλινικής, εκείνη που με ήρεμη δύναμη, επαγγελματισμό και ενσυναίσθηση φροντίζει τόσο για την άριστη λειτουργία του τμήματος όσο και για τους ανθρώπους που το απαρτίζουν» τονίζει η Έφη Κάντζα«Εκτιμά γνήσια τους συναδέλφους της και πιστεύει στον Ανδρέα ως άνθρωπο και ως επιστήμονα. Ξέρει ή αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα για τους άλλους και τους νουθετεί με αληθινό ενδιαφέρον. Άλλωστε, ως διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, τα οποία λατρεύει και ουσιαστικά μεγαλώνει μόνη της, γνωρίζει καλά το σθένος και την προσπάθεια που απαιτείται για να μείνει μια ομάδα ενωμένη και όλοι να βρίσκουν τη θέση τους μέσα σε αυτήν». Ωστόσοπροσθέτει, «δε θέλει να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική της ζωή. Στην πορεία, όμως, θα μάθει να ανοίγεται και να μοιράζεται και τις δικές της χαρές και ανησυχίες χωρίς ενοχές».

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.