Δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα, τα «δαχτυλίδια», οι τρομερές σειρές τελικών, τα ματσαρίσματα και οι κόντρες, με λίγα λόγια οι θρυλικοί Σικάγο Μπουλς. Στις σελίδες αυτού του μοναδικού Graphic Novel ζωντανεύει ο άνθρωπος Μάικλ Τζόρνταν, ο γάμος του, οι σχέσεις με τους γονείς, η απώλεια του πατέρα του που τον καθόρισε και άλλες σεκάνς του βίου του σε μια δεξιοτεχνική σύνοψη της ζωής και της καριέρας του.

Ο Γουίλφρεντ Σαντιάγκο είναι Αμερικανός καρτουνίστας, δημιουργός Graphic Novel και εικονογράφος. Το Graphic Novel του “MICHAEL JORDAN: Bull on Parade” αναδείχθηκε σε New York Times Bestseller. Δουλειές του έχουν συμπεριληφθεί σε έγκυρα και δημοφιλή έντυπα όπως τα The New York Times και Sports Illustrated.

Η μυθική καριέρα και η ταραχώδης ζωή του καλύτερου μπασκετμπολίστα του NBA, Michael Jordan, ξετυλίγονται σ’ ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό Graphic Novel για τον ζωντανό θρύλο του μπάσκετ.

📚 Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο για τον Μάικλ Τζόρνταν! 🏀

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν; Συμμετέχετε στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα μοναδικό κόμικ!

Για να συμμετάσχετε:

  1. Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Κάντε Like στην παρακάτω ανάρτηση.
  3. Αφήστε το σχόλιό σας στην παρακάτω ανάρτηση:

🏀Τα πρωταθλήματα, τα «δαχτυλίδια», οι τρομερές σειρές τελικών, τα ματσαρίσματα και οι κόντρες, με λίγα λόγια οι θρυλικοί…

Posted by newsbeast on Wednesday, July 24, 2024

Ο νικητής θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης και θα ανακοινωθεί στις 31 Ιουλίου.