Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε σε παραλιακό κλαμπ της Μαγιόρκα, όταν ένας μεθυσμένος θαμώνας εκδιώχθηκε από το σημείο, καθώς επιτέθηκε σε μέλη του προσωπικού και κάλεσε την οικογένειά του για υποστήριξη.

Πλάνα δείχνουν άντρες με μαγιό να ρίχνουν μπουνιές στο προσωπικό του beach bar του El Peñon, καθώς και να εκτοξεύουν καρέκλες πάνω στα κεφάλια τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες φαίνονται να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, καθώς άλλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύντομα όμως τα πράγματα αγρίεψαν, αφού ο καβγάς μετατράπηκε σε γενική σύρραξη.

Οι παρευρισκόμενοι ακούγονται να ουρλιάζουν, καθώς το ξύλο είναι ανελέητο, ενώ μέλη του προσωπικού φαίνονται επίσης να εκτοξεύουν καρέκλες για να αμυνθούν.

Άλλοι ακούγονται να ζητούν να κληθεί η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ μελών του προσωπικού του παραλιακού κλαμπ Palma και ενός μεθυσμένου πελάτη που φέρεται να εκδιώχθηκε από το κλαμπ εξαιτίας κακής συμπεριφοράς.

Ο ίδιος και η οικογένειά του διασκέδαζαν όταν αυτός και αρκετοί συγγενείς του μπήκαν στον χώρο για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Ο άνδρας, τον οποίο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναγνωρίσει ως μέλος γνωστής φυλής ρομά, είχε αρχίσει να ενοχλεί τους πελάτες και το προσωπικό, που είχε δείξει μεγάλη υπομονή, πριν του ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη να φύγει.

Ωστόσο, φέρεται να αντέδρασε βίαια στο αίτημα του ιδιοκτήτη και τότε κάλεσε την οικογένειά του για υποστήριξη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η διαμάχη να βγει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο Diaro de Mallorca, πολλά άτομα που προσπάθησαν να επέμβουν τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους του προσωπικού που εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού του πέταξαν ένα σκαμπό στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail τρεις ισπανοί άνδρες ηλικίας 48, 42 και 43 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της βίαιης αναταραχής, της επίθεσης και των απειλών περί θανάτου. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν ποινικό παρελθόν.

Υπήρξαν επίσης σημαντικές ζημιές στον χώρο, μεταξύ των οποίων σπασμένα έπιπλα, πιάτα και γυάλινα σκεύη.

Επιπλέον, ακούστηκαν να λένε: «Είμαστε τσιγγάνοι από το Son Banya, περισσότεροι από 50 δικοί μας έρχονται και θα σας σκοτώσουμε όλους».

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός καβγάς που ξέσπασε στο ισπανικό νησί, καθώς τον περασμένο Μάιο, μια ομάδα βρετανών τουριστών τσακώθηκε έξω από ένα παραλιακό κλαμπ της Μαγιόρκα, με αποτέλεσμα οκτώ άτομα να συλληφθούν.