Η HELLAGRO Α.Ε. προσφέρει μια πλήρη σειρά υλικών για την ελαιοσυλλογή, σχεδιασμένων να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των ελαιοπαραγωγών. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ανθεκτικότητα, την εργονομία και την προστασία του καρπού, τα υλικά μας συνδυάζουν την αξιοπιστία με τη βιωσιμότητα, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε στάδιο της συγκομιδής.

1. Ελαιόδιχτα Duromesh

Το Duromesh είναι το πλέον ανθεκτικό ελαιόδιχτο της HELLAGRO, πιο βαρύ και σχεδιασμένο να αντέχει σε έντονη χρήση, πιο δύσκολα εδάφη και καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για εκτάσεις όπου οι άνεμοι και οι βροχοπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα δίχτυα. Το Duromesh προσφέρει προστασία από απώλειες καρπών, ενώ εξασφαλίζει παρατεταμένη διάρκεια ζωής.

2. Ελαιόδιχτα Olivagro

Το Olivagro αποτελεί την ιδανική λύση για παραγωγούς που αναζητούν ανθεκτικά και παράλληλα οικονομικά ελαιόδιχτα για τη συγκομιδή. Είναι πιο ελαφρύ σε σύγκριση με το Duromesh, ενώ το υλικό του εξασφαλίζει την αποτελεσματική συλλογή καρπών χωρίς φθορές, όπως και η ανθεκτικότητά του το καθιστά κατάλληλο για επαναλαμβανόμενη χρήση.

3. Ελαιόδιχτα Permamesh

Το Permamesh, δίχτυ μόνιμης στρώσης, διακρίνεται για τη μοναδική του αντοχή, έχει διαφορετική πλέξη και χρώμα, ενώ είναι ιδανικό για παραγωγούς που απαιτούν κορυφαία απόδοση σε μεγάλες εκτάσεις. Σχεδιασμένο για μεγάλες παραγωγές και δύσκολες συνθήκες, αυτό το δίχτυ εξασφαλίζει γρήγορη και αποδοτική συγκομιδή με ελάχιστες απώλειες καρπών.

4. Ελαιόπανα ONE525

Το ONE525 είναι το κορυφαίο ελαιόπανο της HELLAGRO, γνωστό για την ανθεκτικότητα και την ευκολία χρήσης του. Το ελαφρύ υλικό του το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και εγκατάσταση, ενώ η πυκνή του πλέξη εξασφαλίζει αντοχή στις σκληρές συνθήκες του εδάφους.

5. Διχτυωτά Σακιά VERRET

Τα διχτυωτά σακιά VERRET προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και ευκολία στη χρήση κατά τη μεταφορά και αποθήκευση των καρπών. Σχεδιασμένα να είναι ελαφριά αλλά ανθεκτικά, είναι ιδανικά για την ασφαλή αποθήκευση της σοδειάς, εξασφαλίζοντας ότι οι ελιές δεν θα υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά και θα αερίζονται κατάλληλα.

6. Υφαντά Σακιά RED3

Τα υφαντά σακιά RED3 είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μέγιστη αντοχή και προστασία κατά τη μεταφορά των καρπών στο μικρότερο δυνατό κόστος. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας χωρίς προσμίξεις, εξασφαλίζουν την αντοχή στη χρήση και προστατεύουν τις ελιές από τραυματισμούς, μειώνοντας τις απώλειες και διατηρώντας την ποιότητα του καρπού.

7. Γιούτινα Σακιά JOOT3

Τα σακιά JOOT3 είναι φτιαγμένα από φυσικές ίνες γιούτας, προσφέροντας μια παραδοσιακή και ταυτόχρονα οικολογική λύση για την αποθήκευση των καρπών. Τα γιούτινα σακιά επιτρέπουν τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, διασφαλίζοντας την αποφυγή υγρασίας που θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα των ελιών κατά την αποθήκευση.

Γιατί να Επιλέξετε τα Υλικά Ελαιοσυλλογής της HELLAGRO;

Η HELLAGRO Α.Ε. δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που βελτιώνουν την αποδοτικότητα της ελαιοσυλλογής και προστατεύουν τον καρπό σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Με υλικά που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, εργονομικά για να διευκολύνουν τη δουλειά των παραγωγών, και φιλικά προς το περιβάλλον, τα προϊόντα μας αποτελούν την ιδανική λύση για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας και ποσότητας σοδειάς. Επιλέγοντας υλικά HELLAGRO, επενδύετε σε τεχνολογία, ασφάλεια, αξιοπιστία και βιώσιμες λύσεις.Περισσότερες πληροφορίες: hellagro.gr