Φαντάσου τη ζωή χωρίς εκτυπωτή: τρέχεις να βρεις φωτοτυπάδικο στις 9 το βράδυ, ψάχνεις το USB πανικόβλητος και στο τέλος η εργασία σου εκτυπώνεται με… Comic Sans. Όχι, φίλε μου, δεν είναι ζωή αυτή! 

Ένας εκτυπωτής στο σπίτι ή στο γραφείο είναι ο αόρατος φίλος που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι τόσο απεγνωσμένα. Θες να εκτυπώσεις ένα συμβόλαιο για κάποιον πελάτη; Θες σημειώσεις για τη σχολή; Εκτυπώνεις σε δευτερόλεπτα. Θες εισιτήρια για τη συναυλία; Τσακ, έτοιμα. Ακόμα και αν είσαι τύπος που πετάει τα πάντα στο cloud, έρχεται εκείνη η κρίσιμη στιγμή που πρέπει να τυπώσεις κάτι και ξαφνικά νιώθεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εκτυπωτή! Και φυσικά, τα memes βγαίνουν καλύτερα στο χαρτί – επιβεβαιωμένο. 

Πάμε να δούμε παρέα μερικές επιλογές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη (και το τύπωμα… λιγότερο κουραστικό).

HP SmartTank 580 Πολυμηχάνημα Inkjet

Ο HP SmartTank 580 είναι ο κολλητός σου που σώζει μελάνι και ρεύμα σε κάθε εκτύπωση. Είτε θες να εκτυπώσεις, να σκανάρεις ή να κάνεις αντίγραφα, αυτό το… μηχανημα τα κάνει όλα με άψογη ποιότητα και χωρίς να σου αδειάζει το πορτοφόλι.

Απόκτησε το HP πολυμηχάνημα, δήλωσε την αγορά σου και… ξέχνα το! Για 3 χρόνια εγγύηση από την HP. Φάση “ό,τι και να γίνει, είμαι καλυμμένος.”

Canon TR4650 Πολυμηχάνημα Inkjet

Αν είσαι τύπος που θέλει όλα σε ένα και χωρίς πολύ κόπο, το Canon TR4650 είναι εδώ για σένα. Με Wi-Fi, εκτύπωση 2 όψεων και μικρό μέγεθος για να μην πιάνει χώρο – ιδανικό για όσους δουλεύουν από το σπίτι και δεν θέλουν εκτυπωτή που μοιάζει με τανκ.

Το Canon TR4650 τα κάνει όλα: εκτυπώνει, σκανάρει, αντιγράφει και ναι… στέλνει και φαξ (αν είσαι τόσο old-school). Όλα αυτά σε ένα μικρό πακέτο που χωράει ακόμα και στο πιο μίνιμαλ γραφείο!

HP LaserJet M110w Εκτυπωτής Laser

Μικρός αλλά θαυματουργός! Ο HP LaserJet M110w είναι ο μικρότερος εκτυπωτής laser της κατηγορίας του, αλλά μην το υποτιμήσεις. Εκτυπώνει σαν σφαίρα – με 20 σελίδες το λεπτό! Και με την εφαρμογή HP Smart, εκτυπώνεις από οπουδήποτε, είτε είσαι στο γραφείο είτε στο καφέ της γειτονιάς.

Lexmark B2236dw Εκτυπωτής Laser

Μπορεί να είναι μικρός και συμπαγής, αλλά ο Lexmark B2236dw είναι το “τέρας” των εκτυπώσεων! Με ταχύτητες έως και 34 σελίδες το λεπτό και εκτύπωση διπλής όψης, αυτός ο εκτυπωτής θα κάνει τις δουλειές σου να… τρέχουν. Και με Wi-Fi, οι εκτυπώσεις από κινητό δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες.

HP LaserJet Pro 4302fdn Πολυμηχάνημα Laser

Θες να κάνεις την ομάδα σου πιο παραγωγική; Τότε το HP LaserJet Pro 4302fdn είναι ο καλύτερος φίλος του γραφείου σου. Ιδανικό για έως 10 χρήστες, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και συντομεύσεις που θα κάνουν τους υπαλλήλους σου να το λατρέψουν. Μια συσκευή, πολλά χαμόγελα.

Epson MonoTank M3170 Πολυμηχάνημα Inkjet

Ο Epson MonoTank M3170 είναι ο εκτυπωτής για όσους αγαπούν την ασπρόμαυρη κομψότητα. Εκτυπώνει μέχρι και 11.000 σελίδες από ένα μόνο μελάνι! Και με USB, Wi-Fi, Ethernet και μια έγχρωμη οθόνη αφής, κάνει τα πάντα εύκολα. Ένα πολυμηχάνημα που απλά τα κάνει όλα!

Xerox C310 Εκτυπωτής Laser

Η δουλειά δεν σταματά ποτέ και το ίδιο ισχύει και για τον Xerox C310. Ένας εκτυπωτής που δεν κολλάει πουθενά! Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, έγχρωμες, με ενσωματωμένο Wi-Fi, και όλα αυτά με την αξιοπιστία της Xerox. Ο εκτυπωτής που θα γίνει το δεξί σου χέρι στη δουλειά.

HP LaserJet Pro M283fdw Πολυμηχάνημα Laser

Ο HP LaserJet Pro M283fdw είναι το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματικές εκτυπώσεις. Ασύρματη εκτύπωση διπλής όψης, επαγγελματικά χρώματα και λειτουργία φαξ. Και με την εφαρμογή HP Smart, εκτυπώνεις και σκανάρεις από το κινητό σου! Εντυπωσιακή απόδοση, εύκολη χρήση, και… ασφάλεια επιπέδου Fort Knox.