Στην ραδιοφωνική εκπομπή «Daily Κους Κους» με τον Παναγιώτη Σίμο, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως δεν έχει αναζητήσει ποτέ το όνομά της στο διαδίκτυο.

«Δεν έχω κάνει ποτέ search το όνομά μου. Με τρόμαζε πιο μικρή και ίσως μου έχει μείνει ψυχολογικό. Τρόμαζα για το τι θα δω. Κάποια στιγμή στην αρχή της καριέρας μου, με επηρέαζε τόσο πολύ ψυχολογικά που είχα πάθει και ένα θέμα υγείας. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, σκεφτόμουν ότι δεν έχω πειράξει κανέναν. Γιατί όλη αυτή η κακία», ανέφερε αρχικά.

Όσο για την απιστία, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ζηλεύει πάρα πολύ. Είναι και η ενέργεια του άλλου. Το καταλαβαίνεις αν δε σου δίνει δικαιώματα. Αν κάποιος άνθρωπος βρει την ευτυχία και τον γεμίσει κάτι άλλο, δεν μπορείς εσύ να τον κρατήσεις με το ζόρι. Δεν το παίζω open minded. Αν ο σύντροφός μου ερωτευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο και δεν θέλει εμένα, μπορεί να με πονέσει αλλά στο τέλος, επειδή τον αγαπάω, θέλω να είναι ευτυχισμένος».