Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε συνέντευξή στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν έχω κάνει φιλίες στην τηλεόραση. Η Ηλιάνα δεν είναι σχέση τηλεόρασης, είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας, 20 πόσα χρόνια. Δεν θεωρώ ότι μπερδεύτηκε το επαγγελματικό με το προσωπικό, γιατί βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση. Όταν αγαπάς κάποιον πολύ, είναι φυσικό να θέλεις να τον δεις να ανεβαίνει ψηλά», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία δεν συνεργάζονται πια καθώς η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εταιρεία που διατηρεί η γνωστή booker.

«Άνθρωπος είμαι, δεν θα το παίξω Αγία. Είναι τα φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα και θυμώνω και κακιώνω και κλαίω και χαίρομαι», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου για τον αν κρατάει κακία στις σχέσεις της.

«Η περίοδος του “My Style Rocks” είναι ανακουφιστική, γιατί είμαι με μία παρέα που με ξεκουράζει πραγματικά, δεν έχω άγχος, ούτε αγωνία. Θέλω να έρθει η στιγμή για να πάω στο στούντιο. Είμαι τόσο καλά δηλαδή σε αυτή τη φάση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι μου γίνεται, γιατί δουλεύω τόσο πολύ που το σπίτι μου το χρησιμοποιώ μόνο σαν ξενοδοχείο πια. Βλέπω ελάχιστα τον άνθρωπό μου, ευτυχώς με ανέχεται και σεβόμαστε ο ένας το πρόγραμμα του άλλου. Είμαι πολύ τυχερή που συμβαίνει αυτό και είναι σπουδαίο», σχολίασε επίσης η Έλενα Χριστοπούλου.

«Η προηγούμενη ζωή μου μού φαίνεται σαν μία άλλη ζωή. Μετά την τηλεόραση, με γνώρισα πάλι από την αρχή. Ένας χωρισμός και μια αλλαγή ζωής φέρνει μια διαφορετικότητα παντού. Έχω περάσει και τις φοβίες μου και τις πολύ περίεργες μέρες μου, έχω παλέψει με πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια», σημείωσε σε άλλο σημείο η κριτής του «My Style Rocks».

«Την περίοδο του GNTM «καβάλησα» το καλάμι. Ανέβηκα Έλενα και κατέβηκα Χριστοπούλου στο ασανσέρ μέσα σε μία ημέρα, από το 0 στο 100 σε αναγνωρισιμότητα. Εκεί αρχίζει λίγο να ανεβαίνει ο ναρκισσισμός. Θα μπορούσε να με είχε πνίξει», παραδέχτηκε η Έλενα Χριστοπούλου στην Τίνα Μεσσαροπούλου.