Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησαν από την εταιρία της μάνατζερ μοντέλων, Έλενας Χριστοπούλου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα όπου αναφέρουν ότι οι επαγγελματικές σχέσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου έχουν ολοκληρωθεί. Οι δυο γυναίκες συνεργάζονταν για αρκετά χρόνια και η σχέση τους είχε γίνει οικογενειακή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αχώριστες και μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου είχε πολύ ισχυρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις του γνωστού μοντέλου. «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί που πλέον η σχέση μας είναι οικογενειακή», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2023 σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!. και είχε αποκαλύψει ότι την αποκαλούσε «Mother» (μητέρα).

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες για ρήξη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Οι δύο γυναίκες έχουν να πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα το γεγονός ότι οι δυο τους φέτος κάνουν ξεχωριστές διακοπές, κάτι που δεν συνήθιζαν τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνει ότι το γυαλί ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου έχει πλέον σπάσει.

Αν μπει κανείς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου και δει όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν την ομάδα της εύκολα θα διαπιστώσει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν υπάρχει πουθενά. Επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αφαιρέσει από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram το email της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου ως μέσο επικοινωνίας που είχε μέχρι πρόσφατα ενεργό.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος δεν υπάρχει πλέον στην ομάδα της Έλενας Χριστοπούλου. Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Έλενας Χριστοπούλου, ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει διακοπεί και μάλιστα όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.