Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκδήλωση μόδας, το βράδυ της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την παρουσίαση του «Shopping Star», την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη ρήξη στη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο “Shopping Star”. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ανανεωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, και είμαστε πολύ χαρούμενοι», σημείωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θέλησε να απαντήσει και σχολίασε: «Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο “Shopping Star” και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει. Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν είναι αν αφήνω εγώ περιθώρια σχολιασμού ή όχι».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι».