Η Nova ενισχύει δυναμικά την παρουσία της στον χώρο των συσκευών τεχνολογίας με το λανσάρισμα των νέων προϊόντων της. Ένα πακέτο που υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη, από την επικοινωνία και τη διασκέδαση μέχρι την ασφάλεια και την πρακτικότητα. Το νέο Nova 5G Pro Phone σε συνδυασμό με τα Buds, και το Nova Kids Watch έρχονται να φέρουν την τεχνολογία στα μέτρα σου. Ας δούμε, όμως, τι έχουν να προσφέρουν οι νέες αυτές συσκευές.

Nova 5G Pro Phone: Το κινητό που σε ακολουθεί παντού

Η Nova κάνει ένα δυνατό comeback με το νέο Nova 5G Pro Phone, ένα smartphone που σχεδιάστηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών, είτε πρόκειται για φωτογραφία είτε για multitasking. Ο αισθητήρας της κάμερας, στα 108 MP, σε συνδυασμό με το RAW HDR, απογειώνει την ποιότητα των λήψεων. Είτε βγάζεις μια αυθόρμητη selfie είτε φωτογραφίζεις ένα τοπίο, η λεπτομέρεια και η ευκρίνεια είναι εγγυημένες.

Αν προσθέσουμε και την πανίσχυρη μπαταρία των 5000 mAh, η οποία συνδυάζεται με γρήγορη φόρτιση 22.5W, τότε το Nova 5G Pro είναι πάντα έτοιμο για δράση ενώ τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και η RAM των 6 GB προσφέρουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης  για να διαχειριστείς άνετα όλες τις εφαρμογές και τα αρχεία σου.

Το Live Island είναι ένα από τα features που ξεχωρίζει. Πρόκειται για ένα διαδραστικό εργαλείο που σε κρατά ενημερωμένο για την κατάσταση του τηλεφώνου σου, τις κλήσεις και τα μηνύματά σου με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις οθόνη. Και όλα αυτά, μέσα από ένα μικρό widget που ενσωματώνεται στην οθόνη, για να έχεις πάντα μια συνοπτική εικόνα. Τέλος, το κινητό υποστηρίζει eSIM, φέρνοντας το μέλλον της επικοινωνίας στην παλάμη σου, καθώς καταργεί την ανάγκη για φυσικές SIM κάρτες.

Nova Buds: Ελευθερία και άνεση στον ήχο

Τα Nova Buds είναι η απόδειξη ότι η ακρόαση μουσικής μπορεί να είναι άνετη και ευχάριστη, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα του ήχου. Σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, συνδέονται άμεσα με το κινητό και προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο. Ακόμα και οι μαραθώνιες ακροάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα, αφού η διάρκεια της μπαταρίας εξασφαλίζει ατελείωτες ώρες αναπαραγωγής, χωρίς διακοπές.

Η σχεδίασή τους είναι ελαφριά και εργονομική, κάτι που τα κάνει ιδανικά για πολύωρη χρήση, είτε στο γραφείο είτε στη μετακίνηση. Και το καλύτερο; Με μια μόνο φόρτιση, μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου playlist για πολύ περισσότερη ώρα, χωρίς να ανησυχείς για τη φόρτιση. Όλα αυτά τα κάνουν ιδανική προσθήκη για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με άνεση.

Nova Kids Watch: Προσφέρει ασφάλεια και έλεγχο, ακολουθώντας τα παιδιά σε κάθε τους περιπέτεια 

Η νέα πρόταση της Nova για τους γονείς που θέλουν για λόγους ασφαλείας να γνωρίζουν τις κινήσεις των παιδιών τους με τρόπο σύγχρονο και εύχρηστο. Με GPS υψηλής ακρίβειας, οι γονείς μπορούν να γνωρίζουν την τοποθεσία των παιδιών τους σε πραγματικό χρόνο μέσω Google Maps, κάτι που προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Kids Watch διαθέτει δυνατότητα βιντεοκλήσεων και αποστολής γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, κάνοντάς το ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας. Με διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 100 ώρες, οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν αν το ρολόι θα “κλείσει” ενώ τα παιδιά παίζουν έξω. Και φυσικά, η ενσωμάτωση της eSIM τεχνολογίας διευκολύνει τη σύνδεση, εξαλείφοντας τις ανάγκες για φυσικές κάρτες και προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ένα ολοκληρωμένο tech πακέτο

Είτε ψάχνεις για το επόμενο κινητό που θα σε συνοδεύει σε κάθε περιπέτεια, είτε για ακουστικά που να προσφέρουν ελευθερία και ποιότητα ήχου, είτε για ένα gadget που θα κρατά ασφαλή τα παιδιά σου, η Nova φαίνεται να έχει καλύψει κάθε ανάγκη της καθημερινότητάς σου.

Η Nova, με αυτή τη νέα γκάμα συσκευών, φέρνει τη δική της πρόταση στον χώρο της τεχνολογίας, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις, πρακτικότητα και μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.
Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο nova.gr