Solo Travelling στη Βαρκελώνη με τον καλύτερο συνοδοιπόρο:

το Huawei Watch GT 5 Pro

Αν θέλεις να παραμένεις συνδεδεμένος χωρίς να χάνεις ούτε μια στιγμή από την περιπέτεια, το Huawei Watch GT 5 Pro είναι το smartwatch για σένα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

huawei hand

Δύο πράγματα με ξετρελαίνουν:
τα ταξίδια και η τεχνολογία!

Οπότε, όταν έπιασα στα χέρια μου το νέο HUAWEI Watch GT 5 Pro, ήξερα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο – σε ένα solo ταξίδι. Ήθελα να δω αν θα μπορούσε πραγματικά να μου λύσει τα χέρια, από την πλοήγηση μέχρι τις κλήσεις και τα μηνύματα, χωρίς να κουβαλάω συνεχώς το κινητό.

Έτσι, σκέφτηκα: πού αλλού θα μπορούσα να το κάνω αυτό καλύτερα από τη Βαρκελώνη;

Μια πόλη γεμάτη χρώμα, ενέργεια, και τόσα μέρη για να εξερευνήσεις. Έκλεισα λοιπόν εισιτήρια, φόρεσα το ρολόι μου, και ήμουν έτοιμος για την απόλυτη solo περιπέτεια!

huawei_watch_1 huawei_watch_2 huawei_watch_3
barcelona mogul

Ζωντας τη μαγεIα της ΒαρκελΩνης με το

HUAWEI Watch GT5 Pro

να καθοδηγεί κάθε μου βήμα

barcelona flight

10:10

και το αεροπλάνο είναι ήδη στον αέρα.

Κοιτάζω έξω από το παράθυρο, με τη Βαρκελώνη να είναι μόλις λίγες ώρες μακριά, και η ανυπομονησία με κατακλύζει.

Έχω φορτίσει το HUAWEI Watch GT 5 Pro από το βράδυ και είμαι έτοιμος για περιπέτεια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μόνος, οπότε οι σκέψεις τρέχουν. Μπορώ να τα καταφέρω;

Θα χαθώ σε μια πόλη γεμάτη ζωή; Αλλά με το HUAWEI Watch GT 5 Pro μαζί μου, νιώθω μια σιγουριά.

Όλες οι λειτουργίες που θα χρειαστώ είναι κυριολεκτικά στον καρπό μου.

Προσγειώνομαι στη Βαρκελώνη και αμέσως η ενέργεια της πόλης με τραβάει μέσα της.

Πρώτη στάση;

plane
sagrada text

το πασίγνωστο σύμβολο της Βαρκελώνης.

Με το ρολόι στον καρπό και τους χάρτες κατεβασμένους, δεν χρειάστηκε να ψάχνω το κινητό μου. Η πλοήγηση του HUAWEI Watch GT 5 ήταν ακριβής, κι εγώ απολάμβανα την πόλη χωρίς περισπασμούς. Όλες οι οδηγίες εμφανίζονταν στο ρολόι και το κινητό μου παρέμενε ασφαλές στη τσέπη μου.

sagrada watch 1 sagrada watch 2 sagrada watch 3

Αμέσως μετά, έκανα μια στάση στο

Cassa Battlo

μια ακόμα από τις δημιουργίες τουGaudí.

Στο μεταξύ, παρακολουθούσα τα βήματά μου στο ρολόι. Μέσα σε μία μόνο μέρα, έκανα πάνω από 20.000 βήματα, και το ρολόι κατέγραψε με ακρίβεια τη φυσική μου δραστηριότητα.

Χάρη στον εξελιγμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+, είχα συνεχή καταγραφή της καρδιακής συχνότητας, προσφέροντάς μου δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

battlo watch

Τέχνη και τεχνολογία σε τέλεια ισορροπία:

ΕξερευνΩντας το MNAC

με άνεση και στυλ

mnac image 1 mnac image 2

Η δεύτερη μέρα στο Museu Nacional d'Art de Catalunya ήταν μια εμπειρία πολυτέλειας και στυλ. Περπατώντας ανάμεσα σε αριστουργήματα, ένιωθα το HUAWEI Watch GT 5 Pro να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο. Το λουράκι από δέρμα και η εντυπωσιακή οθόνη AMOLED 1.43 ιντσών με επίστρωση από ζαφείρι, που προστατεύει από γρατζουνιές, έδινε μια αίσθηση πολυτέλειας στο στιλ μου, σαν τα εκθέματα. Ο σκελετός από τιτάνιο έκανε το ρολόι στιβαρό αλλά ελαφρύ, ενώ παράλληλα μου επέτρεπε να μένω συνδεδεμένος χωρίς να αποσπά την προσοχή μου από τα έργα τέχνης γύρω μου.

Με ανάλυση 466x466 pixels, κάθε ειδοποίηση εμφανιζόταν με κρυστάλλινη ευκρίνεια, ενώ είχα αλλάξει το wallpaper για να ταιριάζει με τη διάθεση της ημέρας. Έτσι, μπορούσα να απαντήσω σε κλήσεις και μηνύματα απευθείας από τον καρπό μου, χωρίς να χρειάζεται να βγάλω το κινητό από την τσάντα μου.

Έπειτα, κατέβηκα στο προαύλιο του μουσείου για πιο χαλαρή βόλτα. Εκεί, με ένα tap στο ρολόι, άλλαξα τη μουσική που έπαιζε στα ακουστικά μου ενώ παράλληλα χάζευα τον κόσμο που περνούσε. Το ρολόι διαθέτει ενσωματωμένη αποθήκευση μουσικής και σύνδεση μέσω Bluetooth με ακουστικά, οπότε μπορούσα να ελέγχω τα πάντα—κομμάτια, ένταση, λίστες αναπαραγωγής—από τον καρπό μου. Η δυνατότητα ελέγχου που μου έδινε ήταν τόσο πρακτική και πλήρης, που το καθιστά σ' ένα πλήρως αυτόνομο smartwatch.

dark image watch

Στιγμές χαλάρωσης σε μια πόλη που σφύζει

Η τρίτη ημέρα ήθελα να είναι διαφορετική – και έτσι αποφάσισα να εξερευνήσω την πόλη με ποδήλατο! Το σύστημα ποδηλατοδρόμων της Βαρκελώνης είναι πραγματικά χαλαρωτικό. Με το HUAWEI Watch GT 5 Pro στο καρπό μου, ενεργοποίησα τη λειτουργία ποδηλασίας και, χωρίς καν να αφήσω τα χέρια μου από το τιμόνι, έβλεπα όλη την απόσταση, ταχύτητα και θερμίδες που έκαψα.

Η βόλτα κατέληξε στο Centro Comercial Arenas de Barcelona, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης. Η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και γεμάτη κόσμο, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άγχος όταν είσαι μόνος σε τόσο πολυσύχναστα μέρη.

Ευτυχώς, το HUAWEI Watch GT 5 Pro διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης του άγχους TruRelax. Μου έδειξε ότι τα επίπεδα στρες μου ανέβαιναν, και αμέσως με καθοδήγησε σε ασκήσεις αναπνοής για να χαλαρώσω. Ήταν σαν να είχα έναν προσωπικό βοηθό μαζί μου, που με βοηθούσε να ηρεμήσω. Μέσα σε λίγα λεπτά, ένιωθα και πάλι χαλαρός και έτοιμος να συνεχίσω.

evening image

Το HUAWEI Watch GT 5 Pro είναι ο σύντροφός που σε κρατάει πάντα ένα βήμα μπροστά

Το HUAWEI Watch GT 5 Pro δεν είναι απλά ένα εργαλείο, είναι ο σύντροφός που σε κρατάει πάντα ένα βήμα μπροστά. Ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό smartwatch—ήταν ο ιδανικός συνοδοιπόρος στο solo ταξίδι μου στη Βαρκελώνη.

Με τις δυνατότητές του να διαχειρίζομαι την πλοήγηση, την επικοινωνία, τη φυσική δραστηριότητα και το άγχος, είχα την αίσθηση ότι είχα όλο τον έλεγχο, χωρίς να χάνω καμία στιγμή από την ομορφιά και την ενέργεια της πόλης.

Παράλληλα, είναι απίστευτα ελαφρύ – μόλις 53 γραμμάρια – και με διάμετρο 46 χιλιοστών, δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι με ενοχλούσε, ακόμα και μετά από ώρες περπατήματος. Το design του είναι τόσο κομψό που ταιριάζει απόλυτα με τα casual ταξιδιωτικά μου ρούχα, αλλά και με πιο formal εμφανίσεις.

Στο τέλος του ταξιδιού, η μπαταρία του HUAWEI Watch GT 5 κρατούσε ακόμα δυνατά, προσφέροντας έως και 14 ημέρες αυτονομίας. Ο απόλυτος σύντροφος για το ταξίδι μου, το ρολόι έγινε κάτι παραπάνω από απλό αξεσουάρ – ήταν το κλειδί για να ζήσω τη στιγμή χωρίς περισπασμούς.

Εγώ είμαι έτοιμος για την επόμενη περιπέτεια – εσύ;