Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παίρνουν διαζύγιο και, όπως μετέδωσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες για να λύσει τις διαφορές του.

Η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους, ενώ από την άλλη εκείνος επιθυμεί τη συνεπιμέλεια τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno» και το TLife, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ταξίδεψαν στην Κρήτη λόγω της συναυλίας του μουσικοσυνθέτη, όπου η Όλγα Κεφαλογιάννη περιγράφει στα ασφαλιστικά της μέτρα πως ο σύζυγος ήταν απόμακρος, ο οποίος ασχολιόταν μόνο με τη μουσική του και καθόλου με την οικογένειά του.

Επίσης η υπουργός Τουρισμού υποστηρίζει στα ασφαλιστικά μέτρα ότι ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών τους, ο Μίνως Μάτσας συμπεριφερόταν ως καλεσμένος στο παιδικό πάρτι που είχε οργανώσει μόνη της. Η πλευρά του κ. Μάτσα κάνει λόγο για έναν στοργικό και αφοσιωμένο πατέρα και γι’ αυτό τον λόγο ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.