Ο Μπάρον Τραμπ είναι το νεότερο παιδί του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ και είναι πλέον 18 ετών. Είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και όπως δήλωσε ο πατέρας του σε συνέντευξή του δεν είχε ποτέ κοπέλα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει φτάσει ακόμα εκεί. Δεν νομίζω ότι είχε ακόμη κοπέλα», δήλωσε ο 78χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του την Πέμπτη στο «PBD Podcast» του Πάτρικ Μπετ-Ντέιβιντ. Ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συνέχισε να αποκαλεί τον 18χρονο γιο του «πολύ έξυπνο», «πολύ καλό παιδί» και «καλό μαθητή». «Δεν τον πειράζει να είναι μόνος του, αλλά είναι κάποιος που τα πάει καλά με τους ανθρώπους», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Σημειώνεται ο Μπάρον Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 2006 στη Νέα Υόρκη. Είναι το μοναδικό παιδί του Ντόναλντ Τραμπ και της πρώην Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ και έχει τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια: την Ιβάνκα, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, τον Έρικ και την Τίφανι. Το ζευγάρι έμαθε ότι περίμενε παιδί περίπου έξι μήνες μετά τον γάμο τους, κάτι που η Μελάνια περιέγραψε ως «μια πραγματική έκπληξη».

Δείτε το σημείο στο 1:15:00: