Θρήνος, σπαραγμός και αναπάντητα «γιατί»… Οι λέξεις μοιάζουν πολύ φτωχές για να περιγράψουν την πραγματικότητα αυτής της αδιανόητης τραγωδίας.

Ακόμα και οι πιο σκληροί λύγισαν στο τελευταίο αντίο της 12χρονης Ιωάννας και του 44χρονου μπαμπά της, που έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο στην Κυπαρισσία.

Του ανταποκριτή μας στην Ηλεία στο patrisnews

Μάτια βουρκωμένα, βλέμματα χαμένα, φωνές τρεμάμενες σε ένα σκηνικό βγαλμένο σαν από κάποια αρχαία τραγωδία, χθες το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Καλύβια της Ήλιδας, εκεί όπου όσοι έμειναν πίσω μάζεψαν τα… κομμάτια τους και πήγαν για το «ύστατο χαίρε» στους ανθρώπους τους, που έφυγαν τόσο άδικα από τούτη τη ζωή, σε ένα βιαστικό διάβα προς το άπειρο.

Tραγικές φιγούρες η μητέρα της 12χρονης και τα δύο αδελφάκια της που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν.

Την ώρα που όλοι αποχαιρετούσαν στα Καλύβια τη μικρή Ιωάννα και τον πατέρα της, στο δωμάτιο της μονάδας εντατικής θεραπείας στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, στην Αθήνα, ο 19χρονος γιος της οικογένειας έδινε τη δική του σκληρή μάχη για τη ζωή.