Να τελειώσει τη δουλειά και να φύγει από τη Φιλιππούπολη με εισιτήριο πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Εuropa League θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε (21:00) στο «Hristo Botev» την Μπότεφ Πλόβντιβ στη ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚA.

Ο 49χρονος τεχνικός πέραν της απουσίας του Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα λόγω των τραυματισμού στον ώμο και δεν δηλώθηκε στη λίστα, δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Τόνι Βιλένα και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αντίθετα στους 23 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Βουλγαρία, συμπεριλήφθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Τετέ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ήρθε ουσιαστικά… έτοιμος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όπως έδειξε και στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο αποψινό ματς.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.