Ένας έφηβος σερβιτόρος στο Κάνσας δάκρυσε, όταν ένας πελάτης του εστιατορίου στο οποίο εργάζεται έγραψε μια ομοφοβική προσβολή επάνω στην απόδειξη, αντί για το φιλοδώρημα.

«Αυτό με πλήγωσε πολύ. Δεν είμαι ο τύπος που κλαίω στη δουλειά, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή ήταν σίγουρα η πρώτη φορά που μου συνέβη», είπε ο Noah Bierig στο KAKE.

Ο 19χρονος Bierig έκανε τη βάρδιά του στο Bubba’s 33 στη Wichita νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν βρέθηκαν μπροστά του οι… σκληροί πελάτες.

Από την αρχή απέπνεαν αρνητική ενέργεια είπε ο Bierig, ενώ παρατήρησε ότι κοιτούσαν επίμονα τα νύχια του, αλλά και ένα βραχιόλι περηφάνιας, το οποίο ήταν ένα δώρο που του έκανε η μητέρα του όταν έκανε coming out έξι χρόνια νωρίτερα.

«Την πρώτη φορά που έφτασα στο τραπέζι, μου έριχναν μόνο μερικά βρόμικα βλέμματα. Και κάθε φορά που έφευγα, άρχιζαν να γελάνε λίγο», είπε ο Bierig στο ρεπορτάζ.

Ο έφηβος αποφάσισε να αγνοήσει τους χλευασμούς της παρέας και τους φρόντισε, όπως θα έκανε σε κάθε άλλο πελάτη.

Σύμφωνα με την nypost η παρέα από την πλευρά της του… ανταπέδωσε την καλοσύνη που τους έδειξε «εκσφενδονίζοντας» μια βρισιά.

«Κοίταξα μια από τις αποδείξεις τους και παρατήρησα ότι είχε γραμμένη μια υποτιμητική λέξη τριών γραμμάτων», εξήγησε ο Bierig.

Ένας από τους πελάτες χωρίς να αφήσει φιλοδώρημα, επέλεξε να γράψει τη λέξη «f-g» στη γραμμή φιλοδωρήματος.

Ο Bierig ένιωσε συντετριμμένος από τη σκληρή πράξη.

«Δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους κραυγαλέα ομοφοβία», είπε.

Αμέσως μετά, ένας από τους φίλους του Bierig δημοσίευσε την απόδειξη στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας το όνομα του πελάτη.

Ο λογαριασμός του πελάτη πλημμύρισε από θυμωμένους σχολιαστές που καταδίκασαν τη δειλή του πράξη, μέχρι που υποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη.

«Ξέρω ότι ήταν λάθος εκ μέρους μου που έγραψα αυτό και λυπάμαι πολύ», έγραψε στο Facebook.

Οι φίλοι του Bierig άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό ταμείο μέσω του Proud of Wichita, του LGBTQ+ εμπορικού επιμελητηρίου της πόλης, για να βοηθήσουν τον προσβεβλημένο σερβιτόρο, αλλά ο Bierig είπε ταπεινά ότι δεν θα δεχόταν τα χρήματα.

«Ό,τι προκύψει από αυτό, θα γίνει δωρεά», είπε ο Bierig.