Ναι, ξέρουμε, το να αποκαλείς το Βουτούμι «παραλία του Παπακαλιάτη» είναι σχεδόν ιεροσυλία, όμως, η φήμη του υδάτινου αυτού παράδεισου εκτοξεύτηκε χάρη στη σειρά «Maestro», αφού αποτέλεσε φυσικό σκηνικό στη σειρά του Mega και κατόπιν του Netflix.

Εξάλλου, πολλοί ήταν εκείνοι που βλέποντας τα ατμοσφαιρικά πλάνα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ήθελαν σαν τρελοί να επισκεφτούν την εξωτική παραλία των Αντίπαξων και να κολυμπήσουν στο απίστευτο αυτό μέρος. Το Βουτούμι είναι μία παραλία με διάφανα, κρυστάλλινα νερά που πραγματικά μοιάζουν σαν πισίνας.

Βουτούμι Παξοί

Είναι μία από τις δύο παραλίες των μικροσκοπικών Αντίπαξων, η οποία συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες τόσο των Παξών όσο και του Ιονίου γενικότερα, που την προσεγγίζουν με το ιστιοπλοϊκό ή το σκάφος τους.

Βουτούμι Παξοί

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι ταξιδιωτικοί οδηγοί που την συμπεριλαμβάνουν ανάμεσα στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων παραλιών ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζοντάς την «μαγική», «εξωτική», «κρυμμένη», κ.α.

Βουτούμι Παξοί

Όταν την κοιτά κανείς από ψηλά, μένει να θαυμάζει τον συνδυασμό των απίστευτων νερών της, της ανοιχτόχρωμης άμμου και της καταπράσινης φύσης ολόγυρά της.