Το απόγευμα της Πέμπτης (1/8, 19:30) o «δικέφαλος» φιλοξενείται από την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς του υπέρ του 4-3 από την περασμένη Τετάρτη (24/7) στην OPAP Arena.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, λοιπόν, αφενός πρώτα και κύρια θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί όπου ουσιαστικά την περιμένει ήδη η αρμένικη Νόα, η οποία διέλυσε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη (30/7) στην πρωτεύουσα της Ανδόρας, προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα και στις συνθήκες της περιοχής (υψόμετρο κτλ).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες. Υπενθυμίζεται ότι για την «Ένωση» είναι εκτός οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας, εξάλλου, είναι ο Μπρινιόλι.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Μουνιόθ – Γκαγιέγκο, Πουέντες, Φέχερ, Τόρες – Αλόνσο, Ριάχι, Λόπεθ – Μπερλάνγκα, Λοπέζ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Φερνάντες, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία, Λιούμπισιτς.

Διαιτητής: Οντρέι Μπέρκα (Τσεχία)